IMA LI KRAJA KURTIJEVOM TERORU? Prodavnica Srđana Todorovića u selu kod Gnjilana RAZLUPANA tokom noći! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.12.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašivanje Srba na Kosovu i Metohiji se nastavlja, rekao je Petrović

IMA LI KRAJA KURTIJEVOM TERORU? Prodavnica Srđana Todorovića u selu kod Gnjilana RAZLUPANA tokom noći! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/Petar Petković

Još jedan slučaj zastrašivanja Srba i uniptavanja imovine dogodio se u mestu Koretište kod Gnjilana. Izlog prodavnice Srđana Todorovića razbijen je tokom noći, istakao je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

- Ima li kraja Kurtijevom nasilju nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji? Na prodavnici Srđana Todorovića u Koretištu kod Gnjilana sinoć je razbijen izlog. Ovakvi naizgled izolovani napadi su deo kampanje terora i šireg plana da se Srbi zastraše i oteraju sa svojih ognjišta - napisao je Petković na Tviter nalogu.

 

 

Podsetimo, sve se dešava u trenutku velike napetosti nakon upada specijalne kosovske jedinice ROSU u Severnu Mitrovicu tokom noći, jer je, kako je saopštila kosovska policija, imala zadatak da "zaštiti albansko stanovništvo koje se osećalo ugroženim".

Ranije u toku dana policija je zaplenila na desetine hiljada litara vina i rakije porodici Petrović u Velikoj Hoči, a prijavljen je i upad specijalne policije u jedan vrtić dok su deca spavala, kao i pokušaj krađe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading