Argentincu SPOMENULI HRVATE, a on POBESNEO: Neću da odgovorim na to pitanje!

Autor:

Sport

09.12.2022

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima jasan stav!

Argentincu SPOMENULI HRVATE, a on POBESNEO: Neću da odgovorim na to pitanje!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Skaloni uz Mesija i Di Mariju

Fudbalska reprezentacija Argentine večeras od 20 časova igra meč četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Holandije.

Argentinci važe za jednog od favorita za "zlatnu boginju", a selektor Lionel Skaloni je pred susret protiv Holandije dobio pitanje koje ga je iznerviralo. Ono se odnosilo na potencijalnog rivala u narednoj fazi takmičenja. Tim koji na terenu predvodi Lionel Mesi ako prođe Holanđane igraće protiv Hrvatske ili Brazila, a Skaloni nije želeo da odgovori na pitanje o potencijalnom protivniku:

- Neću odgovoriti na to pitanje. Prvo treba da slavimo večeras,  pa ćemo videti šta dalje. Nije vreme da odgovaram na to - istakao je Skaloni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Skaloni uz Mesija i Di Mariju

Dakle, selekcija Argentine neće da razmišlja ni o čemu drugom osim o Holandiji, a Luj Van Gal otkrio je da ima recept kako da sačuva jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala, Lionela Mesija.

- Mesi je najopasniji fudbaler na svetu, sposoban je sam stvoriti mnogo prilika, a ujedno je i briljantan strelac. Ipak, kada Argentina izgubi loptu, ne napravi puno. Ne pomaže u odbrani i tako defanzivno ima igrača manje na terenu. To je naša šansa - otkrio je Luj Van Gal.

Utakmica između Argentine i Holandije na programu je večeras u 20 časova i biće zanimljivo videti ko će se plasirati među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta. Argentinci su u osmini finala savladali Australiju sa 2:1, dok je Holandija lako izašla na kraj sa Sjedinjenim Američkim Državama (3:1).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading