OTKRIVENO KO STOJI IZA SULUDE KAMPANJE N1 I NOVA: Ona je mozak Šolakove specijalne medijske operacije!

Autor:

Vesti

08.12.2022

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza "super-glupe" kampanje tajkunskih televizija N1 i Nova S, koje su na 24 sata prekule emitovanje programa pokušavajući da sebe predstave žrtvama navodne cenzure, stoji direktorka "Junajted medije" Aleksandra Subotić, tvrdi medijski analitičar Ištvan Kaić.

OTKRIVENO KO STOJI IZA SULUDE KAMPANJE N1 I NOVA: Ona je mozak Šolakove specijalne medijske operacije!

Foto: www.profimedia.rs/printscreen

U izjavi za Republiku Kaić je do detalja analizirao specijalnu medijsku operaciju tajkunskih televizija, koje su bez znanja zaposlenih odlučile da u noći između 5. i 6. decembra prekinu emitovanje programa i umesto toga objave tekst "Mrak u Srbiji bez slobodnih medija".

- Samo su došli u prostorije svojih zaposlenih i bez objašnjenja im poručili da sutra neće biti emitovanja programa. Tajili su ne samo od gledalaca nego i od svojih zaposlenih, ali nisu tajili od opozicionih političara kojima su bukvalno naredili, kao da su i oni njihovi zaposleni, da pokažu transparente i slikaju se za te iste medije u skupštini, brutalno prekidajući poslanika majinske stranke. Onda su poslali neke prašinarke da saleću ministre i poslanike sa pitanjem, e, a šta mislite zašto nema programa na N1 i Nova? Za to vreme, a što je najgore od svega, doveli su u zabludu sopstvene gledaoce i puštali ih da misle da se dešava nešto ozbiljno i da je Vučić pogasio kanale na, pazite sad, njihovom kablu - izlaže detaljnu rekontrukciju cele operacije Kaić i u istom dahu dodaje:

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

 

- Istovremeno, njihov dopisnik Nikola Radišić alarmira Brisel, pa se oglašava i naivna Pisonero (portparolka EK, prim. aut), a poslanik Narodne stranke dobija otkucani tekst iz službe za odnose s javnošću "Junajted medije" sa obavezom da to preda nekom komitetu Saveta Evrope i predstavi ga kao "non-pejper"! I tako sve do ponoći, a sledećeg jutra, puj-pik, više ne važi. Sve regularno, sve se emituje. Izlazi klovn roštiljdžija Božić i kaže, izvinite ako smo vas uznemirili, malo smo se zezali, šok-terapija! Ha-ha-ha-hi-hi-hi. A nije ni 1. april, ni 3. maj. Ali tako bi bilo da nema slobodnih medija, uvredivši tako narcisoidnom porukom i druge opozicione medije. Pa onda ceo dan čitaju mejlove zabrinutih gledalaca koje su dobili i prave priloge od toga, kao, jao bože, koliko nas vole, samo da bi sakrili kako su prevarili javnost i ponizili pre svega sopstvene gledaoce i napravili ih budalama - rekapitulira Kaić i otkriva ko stoji iza ovog "super-glupog poteza".

- Pa ista pametnica koja je januara 2020. smislila da prvo pripreti Telekomu da skinu sve kanale UM sa Supernove, a zatim pokrene akciju #dasevidin1 i optuži isti Telekom za cenzuru i gušenje medijskih sloboda. Isti onaj genije koji je oktobra 2020, kako bi pokazali da ne trpe pritiske menadžmenta, prisilio sve zaposlene, od vozaca, kafe-kuvarica do voditelja vremenske prognoze, da se potpišu ispod saopštenja i time upravo dao dokaz za suprotno. Njeno cenjeno ime je Aleksandra Subotić, navodni stručnjak za medije i marketing koji se ne razume ni u jedno ni u drugo i zna samo da pravi štetu. To je osoba za koju niko nikad nije, niti bi čuo da nije Dragana Šolaka, koji s njom očito deli istu kombinaciju kretenizma, arogancije i bahatosti, jer u protivnom ne bi ni bila tu da kompaniju čiji je direktor odvede pravo u propast - zaključio je Kaić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

08.12.2022 14:59

Jebo im pas mater, mars iz Srbije

Prle

08.12.2022 15:19

Mrak mi je pred ocima kada vidim njihove kanale.