VEDRANA RUDAN ŽESTOKO OPLELA PO TAJKUNSKIM TELEVIZIJAMA: Zašto bi iko NORMALAN pomislio da su N1 i Nova slobodni mediji?

Autor:

Vesti

07.12.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spisateljica Vedrana Rudan poznata po svom britkom jeziku osula je paljbu po Šolakovim medijima.

VEDRANA RUDAN ŽESTOKO OPLELA PO TAJKUNSKIM TELEVIZIJAMA: Zašto bi iko NORMALAN pomislio da su N1 i Nova slobodni mediji?

Foto: FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg, Printscreen

- Zašto bi iko normalan mogao da pomisli da su N1 i NovaTV slobodni mediji? Ovaj tekst o ‘mraku u Srbiji’ bez ovih televizija nije čak ni ‘pametna glupost’, to je čista glupost - ustanovljuje Rudan.

Komentarišući kampanju Šolakovih propagandnih glasila koja su na 24 sata prekinule emitovanje programa kako bi se predstavili kao žrtve navodne medijske cenzure, Rudan je povezala problematiku srpskih medija sa stanjem u SAD.

Foto: Printscreen

 

- Ako nisam za Vučića, ako nisam za demokratiju, ako nisam za fašizam, za šta sam? Pravo je pitanje, protiv čega sam? Protiv sam svih onih koji žele da me uvere da postoji demokratija, da postoje slobodni mediji, da je Amerika svetski Crveni krst. Kad svet, ako ikad, shvati da demokratija ne cveta tamo gde lova caruje, možda na crnim ekranima nećemo čitati kretenske slogane jer neće postojati ni mediji koji su danas uvek i svuda samo glas svog gospodara - piše Rudan, prenosi portal Otvoreno.ht.

Na kraju, poznata spisateljica zaključuje:

- Za uznemirene demokrate iz Srbije i okoline. Ne sekirajte se. Uskoro će bljesnuti danas mračni ekrani, televizije će dobiti nacionalnu frekvenciju, valjda vam je jasno da pravda uvek pobjeđuje na kraju. Posebno američka - podvukla je Rudan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading