Kurti preko Šolakove televizije poručio: Srbija neće biti normalna država dok ne pobedi opozicija!

Autor:

Vesti

30.11.2022

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan sraman potez Dragana Šolaka.

Kurti preko Šolakove televizije poručio: Srbija neće biti normalna država dok ne pobedi opozicija!

Foto: Tanjug/AP

Aljbin Kurti

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti poručio je na opozicionoj N1 televiziji kako "Srbija neće biti normalna država dok ne pobedi opozicija". Ovo je još jedan u nizu sramnih poteza tajkuna Dragana Šolaka koji više ne bira način na koji će da udari na svoju državu i predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: printscreen

 

Kurti je u skandaloznom intervjuu za tajkunsku televiziju blatio Srbiju i Srbe, ali to njima ni malo nije smetalo, jer na sve načine žele da destabilizuju državu i da sruše predsednika Vučića kako bi se dočepali vlasti.

Foto: printscreen

 

Kosovo je normalna država koja ima progres i razvitak, ali naši odnosi sa Srbijom nisu normalni. To nije do Kosova nego što Srbija nije normalna država - samo je deo ovog skandaloznog i sramotnog intervjua.

Kurti je takođe naveo kako navodno "Beograd i Vučić ne žele dogovor, a kako je on spreman za to", iako su se u nedavnom susretu u Briselu svi uverili da je politika koju vodi Aleksandar Vučić zapravo politika mira, a da je Aljbin Kurti taj koji želi da sukob.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bacvanin

01.12.2022 11:04

A kosovo nikad nece postati drzava.