VUČIĆ EKSPRESNO DEMANTOVAO TAJKUNSKE MEDIJE: Kakvi rokovi, pa 10 godina nisu u stanju da sprovedu ono sto je dogovoreno oko ZSO!

Autor:

Vesti

06.12.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkunski mediji nisu stigli ni da objave tekst svojih laži, a lider Srbije im je iz Tirane poručio da nema prostora za rokove.

VUČIĆ EKSPRESNO DEMANTOVAO TAJKUNSKE MEDIJE: Kakvi rokovi, pa 10 godina nisu u stanju da sprovedu ono sto je dogovoreno oko ZSO!

Foto: Printscreen/RTV Pink

Predsenik Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u Tirani, gde učestvuje na Samitu lidera Evropske unije i Zapadnog Balkana.

Nakon sastanaka kojima je prisustvovao obratio se medijima, a jedno od pitanja koje mu je upućeno bilo je i to da li će postojati neki vremenski okvir, tj. rok da odgovori na najnoviju verziju francusko-nemačkog predloga za KiM.

Tajkunski mediji su već krenuli da prave od toga senzaciju i podižu tenziju, naslovima i tekstovima poput onog koji je objavio portal Danas, pod nazivom - Vučić ima par nedelja da prihvati francusko-nemački predlog.

Foto: printscreen

 

Lider Srbije oštro je demantovao vremenske rokove, ukazavši na to da se ne može brzo rešiti nešto, što nije implementirano za 10 godina.

- Ne može da ima, čuli ste danas i Borelja. Koliko je to neozboiljno da postoji vremenski okvir. Da za tri meseca rešimo nešto što nismo mogli da rešimo 100 i više godina. I ako ne rešimo u roku od 3 meseca onda šta. Onda pišemo amandmane svetom Petru da nam on produži rok za još tri meseca. To je neozbiljno i neodgovorno. Kada čujete da neko insistira na rokovima za nešto, a nismo u stanju 10 godina da se implementira ZSO, jer jedna stzrana to ne želi, onda pitate kako mislite, pa mora valjda da se implementira Zajednica srpskih oština, pa da pričamo o nečemu drugom. Pa koji rokovi onda? Ne piše naravno, jer su ljudi mudri dovoljno i znaju da je to nemoguće. Ali moramo da pronalazimo kompromisna rešenja, da bismo sačuvali glave i Srbima i Albancima, da bimso sačuvali živote ljudi, naše ekonomije, da bismo mogli da idemo napred. Mislim da je današnji sastanak bio blagorodan i lekovit po tom pitanju - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading