DOBRO POZNATI ALBANSKI EKSTREMISTA UPUTIO JEZIVE PRETNJE VUČIĆU: Pomenuo "Potočare" na Fejsbuku, pa završio u pritvoru!

Autor:

Vesti

06.12.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ismail Morina, Albanac koji je napravio jedan od najvećih fudbalskih skandala kada je 2014. izazvao prekid utakmice Srbija - Albanija pošto je upravljao dronom koji je na station spustio albansk zastavu, priveden je u Tirani zbog pretnji predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

DOBRO POZNATI ALBANSKI EKSTREMISTA UPUTIO JEZIVE PRETNJE VUČIĆU: Pomenuo "Potočare" na Fejsbuku, pa završio u pritvoru!

Foto: Tanjug/J. Ilić/ www.profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na samitu Zapadni Balkan - EU u Tirani, a uoči Vučićevog dolaska u albansku prestonicu Morina je na Fejsbuku objavio pretnju u kojoj je pominjao i slučaj "Potočari".

Zbog objave na Fejsbuku, kako navodi Kosovo onlajn, Morina je priveden.

 

 

- Čuo sam da Vučić sutra hoće sa mnom na samit, napunili su mu misli pošto su mu ponudili ZANA bombone, upravo sam sleteo na aerodrom Majka Tereza, uzeo sam par starih čaša, stari depozit iz POTOČARA su... - napisao je Morina.

Inače, Morina je policiji je poznat po više krivičnih dela i više puta je bio hapšen, između ostalog, i zbog neovlašćenog posedovanja oružja i municije, navodi portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading