SA VUČIĆEM O POVRATKU SRBA U INSTITUCIJE, ENERGETICI I NESTALIM OSOBAMA: Lajčak o sastanku sa liderom Srbije

Autor:

Vesti

05.12.2022

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas sam u Beogradu razgovarao o putu ka normalizaciji odnosa kao nastavku poslednjih sastanaka u dijalogu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, naveo je Lajčak.

SA VUČIĆEM O POVRATKU SRBA U INSTITUCIJE, ENERGETICI I NESTALIM OSOBAMA: Lajčak o sastanku sa liderom Srbije

Foto: Tanjug/TARA RADOVANOVIC

Specijalni predstavnik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslav Lajčak naveo je da je "danas u Beogradu sa predsednikomn Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao o nastavku dijaloga i povratku Srba u kosovske institucije".

Lajčak je na Tviteru naveo da je takođe bilo reči i o Energetskoj mapi puta i nestalim osobama.

 

 

- Danas sam u Beogradu razgovarao o putu ka normalizaciji odnosa kao nastavku poslednjih sastanaka u dijalogu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Takođe smo razgovarali o aktuelnim pitanjima, uključujući povratak kosovskih Srba u kosovske institucije, Energetsku mapu puta i nestale osobe - rekao je Lajčak.

Vučić je nakon današnjeg sastanka izjavio je da je sa Lajčakom razmotrio poslednja dešavanja na Kosovu i probleme sa kojima se Srbi suočavaju zbog jednostranih i nepromišljenih poteza Prištine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading