KRALJ STRELACA: Da mu pozavide i najbolji svetski golgeteri - na 12 utakmica postigao 24 pogotka!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.12.2022

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasluženo odlaze na zimski odmor.

KRALJ STRELACA: Da mu pozavide i najbolji svetski golgeteri - na 12 utakmica postigao 24 pogotka!

Foto: FK Škriljac Bradarac

Ubedljivim trijumfom u poslednjoj jesenjoj rundi Opštinske lige Aleksinac, fudbaleri Škriljca iz Bradarca stavili su tačku na jednu uspešnu sezonu.

 

U poslednjem 13. kolu fudbaleri Škriljca deklasirali su na gostovanju ekipu Vukašinovca rezultatom 7:1 čime su prvi deo šampionata okončali na drugoj poziciji sa 30 osvojenih bodova i na proleće će krenuti sa bodom zaostatka u odnosu na Polet iz Vitoševca.

Interesantno je napomenuti da je ekipa Škriljca polusezonu okončala kao tim sa najviše postignutih pogodaka. Oni su 51 put resli mreže protivničkih ekipa, a istovremeno sa svega deset primljenih golova imaju i najbolju odbranu u okviru Opštinske lige Aleksinac.

Međutim, sve navedeno nije bilo dovoljno da se klub iz Bradarca okoti jesenjim lovorikama, a glavni razlog za to jeste poraz koji je doživljen na gostovanju Rudaru 2016 iz Aleksinačkog Rudnika pre dve nedelje rezultatom 0:1.

Najbolji strelac, ne samo Fudbalskog kluba Škriljac, već i kompletne Opštinske lige Aleksinac jeste fudbaler ekipe iz Bradarca Nenad Milunović. Sjajni napadač je čak 24. puta tresao protivničke mreže. Mora se napomenuti da je on sam postigao više golova nego čak šest timova ovog ranga takmičenja tokom prethodne jeseni.

Foto: FK Škriljac Bradarac

Lista strelaca FK Škriljac - jesen 2022/23

 

Narednog proleća svakako sledi velika borba kada je plasman u Nišavsku okružnu ligu u pitanju. Tri ekipe Polet Vitoševac, Škriljac Bradarac i Rudar 2016 Aleksinački Rudnik ravnopravno ulaze u borbu, a jedino je jasno da će ljubitelji fudbala imati zaista prilike da uživaju iz nedelje u nedelju.

Pravi užitak očekuje nas već na startu prolećnog dela sezone kada će snage odmeriti upravo ekipe Poleta i Škriljca.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading