SUSRET DAČIĆA SA MAKRONOM NA SAMITU FRANKOFONIJE: Ovo su bile teme razgovora (FOTO)

Autor:

Vesti

19.11.2022

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije, Ivica Dačić objavio je na društvenim mrežama svoj susret sa predsednikom Francuske, Emanuelom Makronom.

SUSRET DAČIĆA SA MAKRONOM NA SAMITU FRANKOFONIJE: Ovo su bile teme razgovora (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/ivica.dacic.rs

Ivica Dačić i Emanuel Makron

- Na marginama 18. Samita Frankofonije u Djerbi susreo sam se  predsednikom Francuske @emmanuelmacron . Uspeli smo da kratko razmenimo mišljenje o aktuelnim pitanjima važnim za bilateralne i regionalne odnose, ali i da se prisetimo njegove posete Beogradu. Multilateralni skupovi, kakav je Samit Frankofonije na kome učestvujem, a koji je u tuniskoj Đerbi okupio najviše predstavnike frankofonog sveta i njihovih prijatelja, savršena su prilika za susrete sa svetskim zvaničnicima. Iskoristio sam kratak susret sa francuskim predsednikom Makronom ne samo za prijateljsko ćaskanje, već i da ga podsetim na to koliko su nam neke teme važne i da očekujemo podršku Francuske u obezbedjivanju mira i stabilnosti u regionu - napisao je Ivica Dačić na svom Instagram nalogu @ivica.dacic.rs

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading