IVICA DAČIĆ O POVRATKU U VLADU: Velika mi je čast da radim za Srbiju!

Autor:

Vesti

24.10.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Dačić, lider socijalista, u razgovoru za Republika kaže da mu je čast da bude šef diplomatije u Vladi koja će voditi nezavisnu srpsku politiku.

IVICA DAČIĆ O POVRATKU U VLADU: Velika mi je čast da radim za Srbiju!

Foto: Tanjug

Ivica Dačić

Na pitanje u kom će pravcu ići spoljna politika zemlje Dačić navodi:

- U teškom vremenu kad mnogi od Srbije zahtevaju da se opredeli između sukobljenih strana naš istorijski zadatak je da dokažemo i pokažemo da smo se odavno već opredelili - za Srbiju - istakao je lider socijalista

Takođe, dodaje, "očekuje da nastavimo odgovornu i jasnu spoljnu politiku koja neće tražiti neprijatelje ni na jednoj strani sveta, već će na svim stranama tražiti i pronalaziti samo prijatelje".

- Očekuju nas veliki izazovi da odbranimo našu, srpsku poziciju u ovoj nepredvidivoj epohi, ali sam siguran da ćemo zadržati kurs koji je u najboljem interesu zemlje i koji podražava ogromna većina građana Srbije. Spreman sam da dam pun doprinos toj politici naše zemlje - dodao je Dačić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading