FUDBALERI SU JOJ SLABA TAČKA, BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, A EVO KAKO SAD IZGLEDA! Bila je sa Sinišom Mihalovićem, pričalo se da je zavela Maldinija, a sada joj je META ON!

Autor:

Zabava

19.11.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anči Dabetić slaba je na fudbalere.

FUDBALERI SU JOJ SLABA TAČKA, BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, A EVO KAKO SAD IZGLEDA! Bila je sa Sinišom Mihalovićem, pričalo se da je zavela Maldinija, a sada joj je META ON!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Andrijana Anči Dabetić i bivša mis Jugoslavije, devedesetih godina je bila omiljena među fudbalerima, a sa mnogima od njih je i bila. Kako je priznala, najveća ljubav ko je bio Vladan Lukić, a otkrila je i detalje veze sa Sinišom Mihajlovićem. Inače, pričalo se i da je bila u vezi sa čuvenim Paolom Maldinijem.

- Tako bih volela da je to tačno, ali nije. On je jedan od najlepših fudbalera. Zabuna je nastala jer sam u to vreme često bila u Milanu i išla na utakmice. Moj tadašnji dečko je ličio na Maldinija. Neki novinar me je pozvao i rekao da sam viđena na stadionu, da ne prijavljujem ko mi je dečko i tako je ta priča otišla. A ja sam Paola videla na utakmicama i jednom u diskoteci - rekla je ona i otkrila kako je bilo u vezi sa Mihajlovićem.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Andrijana Anči Dabetić o vezi sa fudbalerima

- Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo i slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo. Nismo imali mnogo vremena za nas. Te godine sam osvojila titulu mis i pevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živeo u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Takođe, nisam htela da budem samo devojka nekog fudbalera. Videli smo se posle toga možda jednom, dva puta na nekim dešavanjima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Anči je otkrila i detalje veze sa Vladanom Lukićem.

- Zabavljali smo se dve godine. Svedoci našeg upoznavanja su Keba i Bane Obradović. Bio je na parkingu i čekao majstora. Mi smo naišli, upoznali smo se i ja sam mu rekla da su najverovatnije svećice. Sevnule su varnice, razmenili smo brojeve telefona, posle nekoliko dana smo se videli i ušli smo u jedan lep odnos. Njegovi roditelji su me prihvatili kao svoje dete. On je posle otišao preko, ali ja opet zbog svoje karijere nisam htela da idem. Veza je trajala još neko vreme, pa smo se rastali.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Ne krije da je slaba na fudbalere, a sada je otkrila i ko joj je simpatičan.

- Jesam. Sad sam fascinirana Zlatanom Ibrahimovićem. E sad, što on voli starije gospođe od sebe, i to još plave, ne znam šta bih rekla. Ide mi u prilog. Kad bismo se sreli, sigurno bi sevnule varnice, a i sevnuće - zaključila je ona, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading