MALI O ATENTATU NA VUČIĆA: Veliki državnici su veliki i u ''ratu'', puna podrška predsedniku!

Autor:

Vesti

09.11.2022

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali dao je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom priznanja Srđana Lalića, svedoka saradnika protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka koji je priznao da je planiran atentat na Vučića.

MALI O ATENTATU NA VUČIĆA: Veliki državnici su veliki i u ''ratu'', puna podrška predsedniku!

Foto: Tanjug

Mali je poručio predsedniku da je odlika velikih državnika što su veliki i u “ratu”.

- Odlika velikih državnika je što su veliki i u ‘ratu’, ne samo u miru. Već nekoliko godina traje rat predsednika Aleksandra Vučića protiv mafije, rat u kome je optuživan da je odgovoran za zlodela kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. Nakon što smo čuli iz sudnice Specijalnog suda da je Vučić bio meta planiranog ubistva, još je jače brujala tišina onih koji su mu podmetali veze za kriminalnim miljeom, uvlačili njega, ali i njegovu porodicu - napisao je Mali na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Siniša Mali

- Čujemo tu tišinu danas. Zato ne očekujem izvinjenje od onih koji su ga napadali, jer znamo da neće stići. Očekujem samo realne stvari - da uz podršku iskrenih prijatelja koje prepoznaje Aleksandar Vučić nastavi ovu tešku borbu, do pobede. Nismo daleko od toga. Puna podrška, predsedniče - zaključio je on.

Podsetimo, Srđan Lalić koji svedoči na suđenju kriminalnom klanu Belivuka i Miljkovića priznao je u utorak tokom suđenja da su i planirali ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading