PRAVE SE LUDI: Tajkunski mediji ni slovo o Lalićevom priznanju da je Belivukov klan planirao atentat na Vučića!

Autor:

Vesti

08.11.2022

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atentat na lidera Srbije nazivali izmišljenom krizom i drskim marketingom, a sada kada je svedok saradnik u predmetu Belivuk-Miljković progovorio o tome, nisu ni preneli njegove navode.

PRAVE SE LUDI: Tajkunski mediji ni slovo o Lalićevom priznanju da je Belivukov klan planirao atentat na Vučića!

Foto: Tanjug/S.AĆIMOVIĆ, Shutterstock

Sramno ponašanje tajkunskih medija na koje smo već navikli, najbolje se vidi u načinu na koji su reagovali na informaciju o planiranju atentata na predsednika Aleksandra Vučića, o čemu je progovorio svedok saradnik Srđan Lalić tokom drugog dana saslušanja na suđenju klanu Veljka Belivuka, naime - reakcije nije bilo, ni pomena onoga što je mesecima unazad "punilo" njihove naslovne strane.

Tokom današnjeg svedočenja svedoka saradnika Srđana Lalić izrečeno je da je Radoje Zvicer nudio pet miliona evra za likvidaciju lidera Srbije.

Zvicer je za početak u prvoj tranši bio obezbedio 5 miliona evra za podesavanje političke klime i da se vlast svrgne i postavi neko ko bi bio podoban za delovanje klana. Najveću pretnju su videli u predsedniku Aleksandru Vučiću kad je objavio rat mafiji i planiran je  atentat. Trebalo je vršiti diverzije po Beogradu i po drugim gradovima - naveo je Lalić, a tu informaciju sa suđenja mediji naklonjeni opoziciji potpuno su izignorisali.

Vest koja je odjeknula kao bomba, a to je Lalićevo priznanje da je nakon Vučićeve objave rata mafiji klan spremao destabilizaciju države, kao i njegov atentat, u tajkunskim medijima je izostala, što i ne čudi, ukoliko uzmemo u obzir koliko su u proteklim mesecima relativizovali svaki vid stvarne pretnje upućene predsedniku Vučiću.

Mediji naklonjeni opoziciji bili su puni naslova poput:

- Tabloidi razvijaju priču o atentatu na Vučića, tužilaštvo se ne oglašava

- Da li je novi atentat na Vučića stvarna pretnja ili drski marketing

-  Svaki put kada je kriza izmisli se novi atentat na Vučića

- Tabloidni atentati

- Strani atentatori za domaću upotrebu

- Naprednjaci i od atentata prave političku propagandu

Foto: Printskrin

 

 

To su bili samo neki u moru senzacionalističkih priča koje su osvanule u tajkunskim medijima sa ciljem da se ospori stvarna pretnja lideru Srbije i da se svaki njegov napor koji je uložen u obračun sa kriminalnim klanovima totalno diskredituje i poništi, jeftinim spinovima, koji su se oslanjali isključivo na napade na one medije koji su objektivno izveštavali o ovoj temi.

Takunski mediji sramno su objavljivali razne "teorije zavere" svaki put kada bi predsedniku život bio ugrožen. Od "krize" do "marketinškog trika", repertoar njihovog napada bio je zadivljujuće maštovit.

Foto: Printskrin

 

 

Da se ni sada neće izviniti, niti priznati grešku, koju su načinili nemali broj puta, izmišljajući da predsednik samom sebi "smešta" priču o likvidaciji, najbolje pokazuje činjenica da u današnjem izveštaju sa suđenja i svedočenja Srđana Lalića na portalu N1 nema ni pomena predsednika Vučića.

 

Pogledajte i ostale primere beskrupulozne kampanje tajkunskih medija u GALERIJI iznad!

 

JEDINO JANKOVIĆ PRIZNAO

Jedino je bivši predsednički kandidat Saša Janković bio dovoljno častan i hrabar, da se suprotstavi ostatku opozicije koja se priklonila tezi negiranja opasnosti po život lidera Srbije i da kaže da se sprema atentat.

Janković je zbog toga prošao kroz "toplog zeca", budući da je u velikoj meri bio izložen napadima ostalih predstavnika opozicije, i to zbog Tvita u kojem je napisao da su navodi o planiranju atentata na Vučića stvarni.

- Prema mojim skromnim izvorima spolja, planovi za atentat na Aleksandra Vučića su, po prvi put, stvarni - napisao je Janković.

Foto: RTS printscreen

Jankovićeva objava koju je preneo RTS

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading