SVE BI DA SVALI NA VUČIĆA: Sramno ponašanje Kurtija, izazvao haos, a lidera Srbije optužuje za destabilizaciju

Autor:

Vesti

07.11.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer lažne države Kosovo, Aljbin Kurti pokušava da diskredituje Vučića skandaloznim tvrdnjama.

SVE BI DA SVALI NA VUČIĆA: Sramno ponašanje Kurtija, izazvao haos, a lidera Srbije optužuje za destabilizaciju

Foto: Tanjug/AP

Aljbin Kurti

Premijer lažne države Kosovo, Aljbin Kurti, prvo je izazvao opšti haos, ohrabrio zastrašivanje Srba na KiM, a sada bi sve da svali na predsednika Srbije, time što ga optužuje za destabilizaciju, jer "odbija francusko-nemački plan".

Opšte je poznato da je lider Srbije taj koji zagovara mir i stabilnost, i da se zalaže za izbegavanje konflikta, dok se visoki funkcioneri lažne države Kosovo tome konstantno opiru i miniraju svaki dogovor.

Naime, Kurti je u intervjuu za "Gazeta Ekspres", rekao kako Vučić destabilizacijom pokušava da zakamuflira svoje odbijanje francusko-nemačkog plana.

Foto: printscreen/gazetaexpress.com

Intervju Aljbina Kurtija

- Pojačale su se Vučićeve pretnje i nastojanja da destabilizuje situaciju u našoj zemlji, a te pretnje su praktično usmerene ka građanima naše zemlje izazivanjem straha i panike - izjavio je Kurti za Gazetu, pokušavajući da spinuje trenutnu situaciju.

On je pomenuo činjenicu da se Vučić nedavno u Beogradu sastao sa ambasadorom Rusije i Kine, rekavši da „to jasno govori da predsednik Srbije koordinira sa Rusijom i Kinom dok laže i razočarava SAD i EU“, naveo je Kurti, koji se neprestano mešanja u unutrašnja pitanja države Srbije i način na koji njen lider rukovodi situacijom.

Premijer lažne države Kosovo je takođe naveo i to da se dosledno nastavlja sa sprovođenjem odluke o registarskim tablicama.

- Institucije nastavljaju sa olakšanom realizacijom procesa registracije nelegalnih registarskih oznaka u tim RKS – naše nezavisne države, uključujući i sekvencijalno sprovođenje poslednje odluke Vlade od 28. oktobra 2022. godine - izjavio je Kurti za Gazetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

Komentari (0)

Loading