Završena sednica Skupštine Srbije! Sutra nastavak! Ana Brnabić na samom kraju preslišala Jovanovića, Lutovca i Zelenovića!

Autor:

Vesti

25.10.2022

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 22 časa predsednik Skupštine Vladimir Orlić je zaključio današnju sednicu i rekao da će se ona nastaviti sutra u 10 časova.

Završena sednica Skupštine Srbije! Sutra nastavak! Ana Brnabić na samom kraju preslišala Jovanovića, Lutovca i Zelenovića!

Foto: Tanjug/N.ANĐIĆ

Skupština Srbije, na kojoj je premijerka Ana Brnabić iznela ekspoze, završena je večeras u 22 sata.

Ana Brnabić je nakon govora Miloša Jovanovića rekla da Srbija nije izgubila nacionalnu ambiciju, već se svaki dan bori za to.

- Tu smo i borimo se da Srbija pobeđuje. Ne kao floskula. Nego da stvarno pobeđujemo - kazala je ona.

Pri kraju sednice, premijerka je odgovorila i Zelenoviću i Lutovcu.

Predsednica Vlade Ana Brnabić je u odgovoru Nebojši Zelenskom rekla da se, ako slušamo njega i njegove stranačke kolege, stiče se utisak da je Srbija odavno uvela sankcije Rusiji. Ona ističe da su vodilja srpske politike po tom pitanju zaključci Saveta za nacionalnu bezbednost, i da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji.

Mandatarka je rekla da je dobro za građane da imamo vlasti kontinuiteta, a da je DS dovela do toga da je 440.000 ljudi izgubilo posao, a bivši lider te stranke Boris Tadić je od grafikona sa tim podacima pravio aviončiće u TV studiju.

- Vi ste u stranci čije su vlade pravili strani ambasadori i tajkuni i nikakav problem sa tim niste imali. Doveli ste zemlju do toga da nezaposlenost mladih bude 51 odsto! Nezaposlenost je bila 26 odsto. Aman, ljudi! Kako imate obraza da se uopšte bavite politikom? Ljudski mi nije jasno. Kako možete? Kako vas nije sramota? 330 evra je bila prosečna plata - poručila je Brnabić Lutovcu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading