PONIŽENJE KOJE BOLI: Prošao kao bos po trnju!

Autor:

Sport

25.10.2022

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Blamaža!

PONIŽENJE KOJE BOLI: Prošao kao bos po trnju!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Laslo Đere

Srpski teniser Laslo Đere deklasiran je na startu ATP turnira u Bazelu.

Od njega je ubedljivo bio bolji španski igrač Roberto Bautista Agut. Španac je slavio sa 2:0 (6:4, 6:1).                                                        

Ovo je bio njihov drugi međusobni duel i druga pobeda Aguta.

Đere je veoma dobro otvorio ovaj meč i prvi je stigao do brejka i vođstva od 2:1. Ipak, već u narednom gemu njegov rival pravi ribrejk i u potpunosti se vraća u ovaj set. U narednih nekoliko gemova obojica tenisera su osvajala svoje servis gemove bez većih problema.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Ključan trenutak seta bio je u devetom gemu kada je Agut pri rezultatu 5:4 još jednom oduzeo servis Srbinu i tako osvojio ovaj deo igre sa 6:4.

U drugom setu Laslo Đere nije postojao na terenu. Bautista Agut je dominirao od prvog do poslednjeg poena i na kraju je deklasirao nemoćnog srpskog tenisera sa 6:1.

Španac će u drugoj rundi turnira u Bazelu igrati protiv Endija Mareja, koji je na startu posle preokreta i velikih problema nekako savladao Rusa Romana Safijulina sa 2:1.

Podsetimo, prvi nosilac na ATP turniru u švajcarskom gradu je najbolji teniser sveta Karlos Alkaras. Španac se dosta namučio u prvom kolu, pošto je tek posle tri seta i preokreta savladao Džeka Drejpera. 

Alkaras se u drugom kolu sastaje sa Botikom Van De Zandšlupom, koji je na startu bio bolji od francuskog igrača Adrijana Manarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading