ĐUKANOVIĆ BEZ RUKAVICA ODBRUSIO AMERIČKOJ AMBASADI: Kao poslanik vam kažem - sila ste, ali ne možete da ponižavate Srbiju!

Autor:

Vesti

28.09.2022

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik u Skupštini Srbije iz redova Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović bez ustezanja odbrusio je američkoj ambasadi u Beogradu.

ĐUKANOVIĆ BEZ RUKAVICA ODBRUSIO AMERIČKOJ AMBASADI: Kao poslanik vam kažem - sila ste, ali ne možete da ponižavate Srbiju!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

Izjava Kristofera Hila u kojoj je američki ambasador od Srbije zatražio objašnjenje zbog sporazuma koje je u ime Beograda ministar Nikola Selaković potpisao sa ruskim kolegom Sergejem Lavrovim ustalasala je srpsku političku scenu.

Nakon izjave Hila koja je izazvala veliku pažnju javnosti u Srbiji, američka ambasada se oglasila na Tviteru sa porukom:

- Pritisak nije pakao. Ovo je pakao - navodi se na Tviter nalogu ambasade a uz post je postavljena i fotografija na kojoj piše "182 dana od Putinovog nepravednog rata".

Tim povodom oglasio se Đukanović.

- Uvažena gospodo, kao narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije, moram vam reći da sve više prelazite granice pristojnosti. Mi razumemo da ste vi najveća sila, razumemo i neophodnost dobrih odnosa između naših zemalja, ali vi na ovaj način ponižavate Srbiju u kojoj ste gosti - napisao je Đukanović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading