VUČIĆ SA BIN ZAJEDOM: Radujem se vašem dolasku u Beograd da vidite kako napreduju projekti! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.09.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u palatu „Qasr al Watan“, gde ga je dočekao predsednik UAE Njegovo visočanstvo šeik Mohamed bin Zajed Al Nahjan.

VUČIĆ SA BIN ZAJEDOM: Radujem se vašem dolasku u Beograd da vidite kako napreduju projekti! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

- Dragi prijatelju Muhamedu Bin Zajedu, hvala na veličanstvenom prijemu i divnom prijateljstvu koje pokazujete prema Srbiji. Hvala na svemu što smo uradili zajedno. Radujem se Vašem dolasku u Beograd, da vidite kako napreduju naši projekti i siguran sam da možemo još više da uradimo u interesu naših zemalja - objavio je predsednik Vučić na Instagramu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Gorica

11.09.2022 13:11

Predsednik Aleksandar Vučić se zahvalio svom prijatelju Muhamedu Bin Zajedu, na veličanstvenom prijemu i divnom prijateljstvu koje pokazujete prema Srbiji. Hvala na svemu što smo uradili zajedno. Radujem se Vašem dolasku u Beograd, da vidite kako napreduju naši projekti i siguran sam da možemo još više da uradimo u interesu naših zemalja.

Anja

11.09.2022 18:09

Mi smo gostoprimljiv narod i ja verujem da ćemo dočekati šeik Mohameda lepo i prijatno, kao što su oni dočekali našeg predsednika.

Sanja

12.09.2022 06:24

Ova poseta nam je pokazala koliko smo postovani i cenjeni u svetu

Nina

12.09.2022 06:26

Sam docek naseg predsednika govori o postovanju njega i nase drzave