EVO, IMAM OVDE JEDAN PRIMERAK ZA VAS! Predsednik odbrusio novinarski N1: Mi se Ustava striktno držimo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.08.2022

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić je tokom današnjeg obraćanja na pitanje novinarke N1 na osnovu kog člana Ustave će doći do rekompozicije Vlade 2024. godine, rekao da se to ne radi na osnovu Ustava nego dogovora.

EVO, IMAM OVDE JEDAN PRIMERAK ZA VAS! Predsednik odbrusio novinarski N1: Mi se Ustava striktno držimo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić dao novinarski N1 Ustav

- Vi tokom mandata možete da menjate ministra. A možete i da idete na izbore. Tada imamo lokalne izbore, širom Srbije, moguće je da se ide na izbore, a moguće je i da se ne ide. Ali sam razgovarao sa Anom, koliko može da izdrži, ona ima i porodicu, pomagaće uvek, ali je ovo period koliko je realno da vodi Vladu. Mi se Ustava držimo veoma striktno - odgovorio je predsednik.

 

 

Vučić je novinarki N1 dao kopiju Ustava Srbije, i odgovorio je da mu ne pada na pamet da menja Ustav kako bi ostao predsednik, i da za pet-šest godina neće biti predsednik niti će biti na vlasti.

- Da ražalostim vas sa N1, znam da vi mene najviše podržavate i da ste mi ogromna podrška. Imamo mi još Ustava - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading