DAČIĆ PRUŽIO PODRŠKU VUČIĆU: Našoj zemlji preti RAT, potrebni su nam politička stabilnost i MIR

Autor: Republika

Vesti

20.08.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivica Dačić je povodom pregovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Aljbinom Kurtijem istakao da politika Prištine remeti mir i stabilnost na Kosmetu, ugrožavajući naš narod.

DAČIĆ PRUŽIO PODRŠKU VUČIĆU: Našoj zemlji preti RAT, potrebni su nam politička stabilnost i MIR

Foto: ST/N.PANČIĆ

Predsednik SPS Ivica Dačić izjavio je da pruža punu podrsku delegaciji Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem koja se u Briselu, kako je rekao, uspešno i čvrsto borila za mir i za zastitu nasih drzavnih i nacionalnih interesa i istovremeno pozvao na jedinstvo svih političkih subjekata.

On je za Telegraf.rs rekao da se još jednom potvrdilo da je uzrok svih problema ponašanje i politika Prištine, koja odbija svaki kompromis i dogovor i koja, kao navodi, svojim jednostranim potezima ozbiljno ugrozava mir na Kosovu i Metohiji, pa i u celom regionu.

Republika

Foto: Tanjug/D.Vojinović/B.Slavković/profimedia/ATA images

Kurti odbija svaki vid kompromisa

- Upozoravam istovremeno sve političke subjekte u našoj zemlji da su nam preko potrebni politička stabilnost i jedinstvo u ovim teskim trenucima kada našoj zemlji i narodu preti rat, i da svaka politička zloupotreba raznih tema u ovim trenucima, kao što je Evroprajd, Ponos, razni protesti i blokade, sirenje raznih laznih vesti o poskupljenjima i ekonomskoj nestabilnosti, nanosi stetu interesima nase drzave i naroda - istakao je Dačić.

Republika

Foto: ST/N.PANČIĆ

Ivica Dačić

On je ponovio da u svoje ime i u ime Socijalisticke partije Srbije pruža punu podršku predsedniku Vučiću u ovim danima kada se kako je rekao, odlučuje o vitalnim interesima Srbije, kao i o našem narodu na Kosovu i Metohiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading