ŠOK IZ ENGLESKE: Megvajer ide u redove VELIKOG rivala Mančester junajteda (FOTO)

Autor:

Sport

20.08.2022

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je stigao na Old Traford, reprezentativac Engleske bio je predmet sprdnje i ruganja zbog njegovih poteza koji su bili sve samo, ne fudbalski, a sada bi posle tri godine mogao da napusti "crvene đavole".

ŠOK IZ ENGLESKE: Megvajer ide u redove VELIKOG rivala Mančester junajteda (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Hari Megvajer

Hari Megvajer (29) je u julu 2019. postao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala pošto je Mančester junajted platio Lesteru 85.000.000 evra, a potom postao i kapiten.

Otkako je stigao na Old Traford, reprezentativac Engleske bio je predmet sprdnje i ruganja zbog njegovih poteza koji su bili sve samo, ne fudbalski.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Megvajer

Ipak, sada bi moglo da dođe do šokantnog transfera jer bi kapiten "crvenih đavola" mogao da potpiše za Čelsi do kraja letnjeg prelaznog roka.

Kako ekskluzivno javlja "Dejli mejl", "pevci" žele centralnog beka, ali i da se reše Kristijana Pulišića (23).

 

 

Britanski medij prenosi da je Erik ten Hag, trener Mančester junajteda spreman da izostavi Megvajera iz postave za Liverpul (ponedeljak, 21.00) i sačuva ga od eventualne povrede.

Klub sa Stamford bridža želi da iskoristi reprezentativca Amerike kao de trampe za iskusnog štopera, pošto su im propali pregovori sa Lesterom oko Veslijem Fofanom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijan Pulišić (desno) na utakmici Totenhema i Čelsija

Celokupan posao mogao bi da se ubrza jer štoper želi da igra standardno kako ne bi izgubio mesto kod selektora Gereta Sautgejta pošto Mundijal u Kataru počinje za tri meseca.

Hari Megvajer je u dresu Mančester junajteda odigrao 146 utakmica i postigao sedam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading