"KAD MI NEKO POMENE DETE, KAO UŽAREN ŠTAP U OKO DA MI STAVI"! Premijerka Ana Brnabić progovorila o uvredama vladike Nikanora!

Autor:

Vesti

17.08.2022

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vladika banatski Nikanor anatemisao je sve koji će učestvovati na Europrajdu u Beogradu.

"KAD MI NEKO POMENE DETE, KAO UŽAREN ŠTAP U OKO DA MI STAVI"! Premijerka Ana Brnabić progovorila o uvredama vladike Nikanora!

Foto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da su je pogodili delovi govora vladike banatskog Nikanora, koji je anatemisao nju i sve koji će učestvovati na manifestaciji Europrajd u Beogradu.

- Da li me je pogodilo nešto od toga, pa jeste, naravno. Kada god vam neko pomene dete, to je ja mislim za svaku osobu kao užaren štap u oko. Da li me je pogodilo da neko za moje babe i dede kaže da su koljači srpskog naroda - naravno, užasno me pogodilo, ljudski - rekla je premijerka Ana Brnabić za TV Pink.

Podsećamo, premijerka Ana Branabić godinama je u vanbračnoj zajednici sa doktorkom Milicom Đurđić. Imaju sina Igora.

Bonus video:

 

 

Komentari (1)

Loading
Petaralivetar

18.08.2022 00:34

Čije bre dete? Odakle njoj dete? Njeno dete je ono koje rodi! I narodu u Srbiji je žarač u oko kad im neko decu uči suprotno od hiljadugodišnjeg porodičnog učenja šta je normalno i moralno, kao i da deca i roditelji to MORAJU da prihvate i da gledaju svaki dan, iako im nije prijatno!