PREPOTENTNO U PORAZ: Šef stručnog štaba Vrščana analizirao igru svog tima u Gornjem Milanovcu!

Autor:

Sport

17.08.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč u Gornjem Milanovcu proglašen je derbijem 3. kola Mozzartbet Prve lige Srbije, ali epitet nije pratila rezultatska neizvesnost jer je pitanje pobednika praktično bilo rešeno posle 26 minuta.

PREPOTENTNO U PORAZ: Šef stručnog štaba Vrščana analizirao igru svog tima u Gornjem Milanovcu!

Foto: Branislav Josimov

Metalac je bio daleko bolji rival od OFK Vršca, bio je veoma efikasan u realizaciji prilika, dok su gosti činili kardinalne greške u odbrani, nekarakteristične za ovaj nivo takmičenja. Šef struke Vrščana Nenad Mijailović imao je besanu noć i detaljno je analizirao uzroke ubedljivog poraza.

- Moj utisak je da je jedan Metalac više respektovao OFK Vršac, nego što smo mi velikog rivala, a to za bilo koga normalnog ne može biti normalno. Svi dobro znamo kakav je klub Metalac, koliko dugo je bio superligaš, koliko je stabilan, organizovan, kvalitetan. Izgleda da su nas dve uvodne pobede podigle u nerealne visine. Nijedan poraz nije dobar, ali može biti prihvatljiv ako se iz njega izvuku neke pouke.

Kao i u najavi meča Mijailović je bio pun hvale ljude iz tabora Metalca.

- Mogu da pohvalim gostoprimstvo ljudi iz Gornjeg Milanovca, mislim da je lepom fudbalskom ambijentu i tv prenosu nedostajao makar malo bolji OFK Vršac.

Trener OFK Vršca dodao je da će neke odluke stručnog štaba biti vidljive vrlo brzo.

- U prva dva kola bili smo disciplinovani, pokorni taktici, imali smo timski duh, dok smo u Gornjem Milanovcu bili prepotentni, pokušali indivudalno da se istaknemo i bili smo bez timskog duha. Pametnom dosta. Siguran sam da ćemo pokazati reakciju već za dva dana kada na svom terenu igramo naredni meč.

 

 

O igri Vrščana pisalo se izuzetno lepo u medijima širom Srbije posle trijumfa u mečevima sa Inđijom i Zlatiborom, neki su čak klub iz Sterijinog grada apostrofirali kao potencijalno iznenađenje. Međutim trener Mijailović kaže da je to kod nekih igrača izazvalo konfuziju.

- Sigurno je da su pojedinci posle takvih tekstova u štampi pomislili da je ipak do njihovog individualnog kvaliteta a ne do kolektivne borbenosti i discipline. Međutim, uveriće se već u narednoj utakmici da je OFK Vršac tim, ne pojedinac, i da ima širok izbor igrača - zaključio je Nenad Mijailović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading