OVI VIŠE NE ZNAJU NI ŠTA GOVORE NI ŠTA PIŠU! Marko Vidojković načisto izgubio kompas: Besprizoran napad na predsednika Srbije zgrozio javnost!

Autor:

Vesti

17.08.2022

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Vidojković, dežurni hejter i perjanica opozicije, pisac i novinar niskotiražnog tabloida Danas, više ni sam ne zna šta piše i objavljuje.

OVI VIŠE NE ZNAJU NI ŠTA GOVORE NI ŠTA PIŠU! Marko Vidojković načisto izgubio kompas: Besprizoran napad na predsednika Srbije zgrozio javnost!

Foto: printscreen

Hejterska kampanja propagandnog megafona Danas protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz dana u dan dobija na zamahu, a ulje na vatru dodao je i pisac i novinar tog lista Marko Vidojković.

Vidojković je, naime, u pljuvačkom glasilu objavio kolumnu pod naslovom "Uspešna penzijska reforma" u kojoj je izneo stavove da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nezadovoljan brojem penzionera u Srbiji, pa je navodno rešio da smanji njihov broj.

Republika

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

 

Da ludačka teza Vidojkovića bude na ivici razuma, vidi se i iz nastavka kolumne u kojoj se navodi da Vučić "nalazi rešenja da sve veći broj penzionera umre", kako bi se rasteretio budžet i PIO fond.

Pri tom, ovaj isti Vidojković je početkom godine, tačnije 11. februara, objavio kolumnu u kojoj je proklinjao penzionere što glasaju za Vučića i savetovao im da od povećanja penzija ulože u sopstvene mrtvačke kovčege.

Ludilo je, dakle, metastaziralo.

Još jednom je pokazano i dokazano da se Danas i njegovi novinari, neće libiti ni da se koriste svim mogućim sredstvima ne bi li nekako ukaljali ugled koji šef države ima u narodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kadirov

17.08.2022 21:16

Koje si ti govedo od coveka,supku jedan.Ko tebe u ovoj Srbiji gleda,slusa ili cita?

Balkan

18.08.2022 07:20

Pa ako je Danas, kako vi kazete perjanica opozicije onda bi se za vas moglo reci da ste medj perjanicama pozicije, jedino sto niste dobro proucili materiju inace covek je u pravu a vi preprojte penzionere pre pandemije i posle pandemije mozda vam se upali sijalica ako ima gde. Ziveli