BUJICA PITANJA ZA AMERIČKOG AMBASADORA! Srbi traže odgovore od Hila: DA LI PODRŽAVATE NEZAVISNOST FLORIDE I TEKSASA U VAŠOJ ZEMLJI?!

Autor:

Vesti

09.08.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka ambasada u Srbiji i ambasador Kristofer Hil zatrpani su pitanjima Srba na društvenim mrežama od kako je pokrenuta akcija "SADznate" u okviru koje zainteresovani građani mogu da postavljaju pitanja o odnosima Vašingtona i Beograda.

BUJICA PITANJA ZA AMERIČKOG AMBASADORA! Srbi traže odgovore od Hila: DA LI PODRŽAVATE NEZAVISNOST FLORIDE I TEKSASA U VAŠOJ ZEMLJI?!

Foto: Tanjug/printscreen

Priliku da postave pitanje američkoj ambasadi u Beogradu i njenom prvom čoveku Kristoferu Hilu, Srbi su obilato iskoristili.

Od kako je pokrenuta akcija "SADznate", zvanični Tviter profil američke ambasade praktično je zatrpan pitanjima, a korisnici društvenim mreža od Hila uglavnom traže odgovore na pitanja o bombardovanju 1999. godine, kao i o Kosovu i Metohiji.

- Ako vas zanimaju odnosi SAD i Srbije, saradnja i zajednička budućnost, postavite pitanje u komentaru ili koristeći heštag #SADznate i uskoro vas očekuje odgovor od ambasadora Hila - objavila je nedavno američka ambasada, nakon čega je usledila prava bujica pitanja.

 

 

Kako pokazuje mini istraživanje Republike, građane zanimaju i teme iz geopolitike, pa tako nisu izostala ni pitanja o nezavisnosti Teksasa i Floride, kao i pitanja o Rusiji.

 

 

 

Ima i onih koji su zainteresovani za ekonomiju i ekonomska pitanja, pa je tako korisnik koji se potpisuje kao "Čika Kure" upitao kada će neka kompanija iz SAD doći u Srbiju.

 

 

Među brojnim pitanjima ima i onih sarkastičnih i ironičnih (možda i ozbiljnih) u kojima se korisnici Tvitera pitaju na koji način mogu da postanu saradnici SAD.

- Poštovani,kako postati Vaš saradnik,nezaposlen sam i treba mi novac? #SADznate - upitao je "Galeb".

 

Ima i onih koji nisu postavljali pitanja već su uputili savete.

 

 

U trenutku objavljivanja ovog članka, ambasada nije počela sa odgovorima. Takođe, nije poznato da li će biti odgovoreno na sva ili samo na odabrana pitanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading