HRVATI BESNI! Napadaju Vučića jer se čuje ISTINA o "Oluji" (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.08.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smeta im jer Srbija više ne ćuti o "Oluji" i žrtvi našeg naroda

HRVATI BESNI! Napadaju Vučića jer se čuje ISTINA o "Oluji" (VIDEO)

Foto: TANJUG/J. Ilić

Aleksandar Vučić

Ustaška televizija RTL besna je što Srbi ukazuju na zlodela počinjena za vreme akcije “Oluja”, pa su trejler za istoimeni film nazvali “provokacijom”.

Film koji je razbesneo Hrvate ima punu podršku srpskog predsednika i vrlo ambicioznu ideju – da ga vidi ceo svet – navela je voditeljka RTL-a.

Dalje se bez srama navodi kako će se u filmu “preskočiti srpska odgovornost za ‘Oluju'”!?

– Preskočiće se činjenice kako je do “Oluje” došlo, preskočiće se srpska odgovornost – čuje se u skandaloznom prilogu, uz dodatak da su u pitanju “srpski mitovi”.

Jasno je da ustaše kipte od besa jer Srbija više ne ćuti o “Oluji” i žrtvi našeg naroda, a istina se čuje upravo zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću koji ne dozvoljava da se nevino stradali zaborave, zbog čega je meta konstantnih napada iz Hrvatske.

Podsetimo, dok ustaše slave progon više od 220.000 i ubistva oko 2.000 ljudi, u Novom Sadu obeležiće se Dan sećanja na sve stradale i prognane u “Oluji”, a ovom činu prisustvovaće i predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
damon

04.08.2022 14:09

To je samo VAŠA "istina" opanci....a PRAVA ISTINA je zabilježena od početka 1991 do kraja 1995. Zajedno sa svim dokumentima tzv "krajine". Postoji jedno značajno dostignuče modernog doba, a zove se KAMERA. A Kamera je postojala i 1991. Uzalud vam trud opanci. Taj vaš "film" je oš jedan pucanj u prazno, i još jedan DOKAZ vaše krivnje za SVE.