Hrvatima je sada Vučić kriv jer ne gledaju prenos utakmice Dinama i Ludogoreca

Autor:

Vesti

01.08.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši susedi nalaze razne načine da za sve loše u svojoj zemlji okrive predsednika Srbije.

Hrvatima je sada Vučić kriv jer ne gledaju prenos utakmice Dinama i Ludogoreca

Foto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ

Hrvatima je izgleda predsednik Srbije Aleksandar Vučić postao kriv za sve, te je kriv i za to što u Hrvatskoj većina publike neće moći da prati prenos utakmice trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i Ludogoreca!

Kako od 1. avgusta ove godine nemaju televiziju Sportklub koja inače prenosi utakmicu koja im je očigledno od velikog značaja, oni su sada iznašli način da i za to okrive predsednika Srbije, te je Večernji list objavio tekst sa naslovom “Hrvatski gledatelji masovno ispaštaju zbog političkog rata Vučića i srpskog tajkuna” u kojem kukaju kako zbog moćnih ljudi iz Srbije nemaju pristup fudbalskim kanalima.

Tekst inače obiluje opštemestaškim parolama o zaveri Srbije protiv Hrvatske, a kako su opisali, problem prenosa ove i ostalih utakmica je spor između Aleksandra Vučića i Dragana Šolaka, navodi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading