ZNAM DA POLUSVET SPREMA ODVRATNU KAMPANJU! Đukanović reagovao nakon haosa u Novom Sadu: PUNA PODRŠKA VUČEVIĆU!

Autor:

Vesti

21.07.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik iz redova Srpske napredne stranke, advokat Vladimir Đukanović prokomentarisao je nerede koje je šačica opozicionih hejtera napravila u Novom Sadu.

ZNAM DA POLUSVET SPREMA ODVRATNU KAMPANJU! Đukanović reagovao nakon haosa u Novom Sadu: PUNA PODRŠKA VUČEVIĆU!

Foto: Tanjug/J. Ilić

Srpska Atina, kako je Republika već pisala, bila je poprište obračuna između obezbeđenja Skupštine grada i nekolicine izrevoltiranih opozicionih aktivista.

Tim povodom na društvenim mrežama se oglasio i Đukanović i poslao podršku gradonačelniku Novog Sada i stranačkom saborcu Milošu Vučeviću.

Republika

Foto: printskrin

 

- Puna podrška prijatelju Milošu Vučeviću. Znam da mu polusvet koji želi da se Novi Sad vrati u period najgoreg nazadovanja kada se ništa nije gradilo, a kralo se nemilice, sprema odvratnu kampanju. Svim srcem sam spreman da mu pomognem u borbi protiv polusveta koji radi na žeton ambasada - naveo je Đukanović.

 

 

Podsetimo, osvedočeni Srbomrsci među kojima su lažni frilenser Miran Pogačar, aktivista Demokratske stranke Dejan Bagarić i Brajan Brković bili su glavni vinovnici incidenata isped Skupštine grada Novog Sada, zbog čega je reagovala i policija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

21.07.2022 15:45

Стоку сместити где јој је и место, у тор

Hercegov grad

22.07.2022 13:30

Izbori su bili,oni kojinsu ispod crte,a to su vecona zutih iz proslog perioda imaju pravo da se ljute,ali da divljaju nemaju.Treba ih staviti pod zakonske okvire!