Vladimir Đukanović odgovorio na napade tajkunskih medija: Zahtevam od novinarskih udruženja da se oglase!

Autor:

Vesti

15.07.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sejdinović je uvredljivim tekstom optužio Đukanovića da on “čisti kadrove” u pravosuđu.

Vladimir Đukanović odgovorio na napade tajkunskih medija: Zahtevam od novinarskih udruženja da se oglase!

Foto: youtube.com/printscreen

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović oglasio se na svom Tviter nalogu porukom kojom zahteva da se novinarska udruženja oglase povodom skandaloznog teksta koji je novinar Nedim Sejdinović objavio o njemu u tajkunskom nedeljniku “Vreme”.

 

 

Sejdinović je uvredljivim tekstom optužio Đukanovića da on “čisti kadrove” u pravosuđu. Đukanović je odmah reagovao rekavši da ga Sejdinović nije nijednom pozvao da proveri bilo šta od onog što je napisao u tekstu, čime je prekršio osnovna pravila novinarskog pisanja i posla.

Zahtevam od novinarskih udruženja da se oglase i da osude skandalozan i uvredljiv tekst koji je tzv.novinar Nedim Sejdinović o meni objavio u tabloidu “Vreme”. Kršeći osnovna pravila novinarskog posla da moraju sve strane da se čuju, on je napisao niz neistina i uvreda na moj račun – napisao je Đukanović i dodao:

 

 

Nijednom me nije pozvao bilo šta da proveri od onoga što je napisao, što jasno ukazuje da je pisao naručeni tekst i time je grubo prekršio osnovne kodekse nezavisnog novinarstva. Pozivam ga da mi se izvini, a novinarska udruženja da reaguju i osude njegov neprofesionalizam.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading