HVALISAJU SE NACISTIČKIM SIMBOLIMA! Na hrvatskom primorju prizor sve zgrozio!

Autor:

Svet

15.07.2022

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija dva mladića koji su pokazivali tetovaže sa nacističkim simbolima izazvala je niz negativnih komentara.

HVALISAJU SE NACISTIČKIM SIMBOLIMA! Na hrvatskom primorju prizor sve zgrozio!

Foto: Twitter/printscreen

Dva mladića pojavila su se na primorskom šetalištu sa tetovažama koje veličaju nacizam po celom telu.

Žitelji Rijeke, ostali su u šoku nakon što su dvojica mladića prošetala morskim šetalištem goli do pojasa i pokazali svoje tetovaže nacističkih vođa, obeležja, veličajući tako ovu ideologiju.

Fotografije dvojice mladića za koje nije navedeno odakle su, objavljene su na Tviter profilu Antifa Vjesnika. Kako su naveli na ovom Tviter nalogu, fotografije su dobili u od pratilaca, te jedino što mogu da tvrde, jeste da su zaista nastale u Rijeci u četvrtak, prenosi Mondo. 

- Stiglo u inbox pa ne možemo da garantujemo da su slike od danas al sigurno je da su snimljene u bič baru Morski Prasac u Rijeci - stajalo je u kratkoj objavi, i potom dodato da je fotografija zabeležena u četvrtak. 

Dvojica mladića koji su imali sporne tetovaže sa nacističkim liderom Adolfom Hitlerom, su prema komentarima na Tviteru turisti. Ispod objave, nizali su se komentari koji su ovo osudili, dok su pojedini u komentarima pozivali na prevaspitavnaje ovih mladića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoran

15.07.2022 18:48

Ovo nisu ljudi ovo je zlo protiv ovoga se i bori bratska Rusija