SVE STE IZMISLILI! Predsednik istinom razbucao opozicione medije, pokušali da IZVRNU njegove reči

Autor:

Vesti

25.06.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić razobličio je danas novinarku Njuz Adrije Žanu Bulajić, koja ga je napala kako je izjavio da građani Srbije ne bi trebalo da idu na more

SVE STE IZMISLILI! Predsednik istinom razbucao opozicione medije, pokušali da IZVRNU njegove reči

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Novinarka je postavila pitanja, a onda joj je predsednik objasnio da su to sve izmišljotine koje plasiraju N1, Nova S i kako oni kroje vesti kako njima odgovara i prekrajaju njegove reči.

Republika

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Gde sam to rekao, nisam to rekao. Izmislili ste. Pa to je zato što ste vi izmislili moju izjavu. Ja sam rekao "Ja gledam kako neki u okruženju kako neki od stranih lidera razmišljaju da idu na more, a pitaću ih kada dođe zima". Ja sam za to da ako građani hoće na more, neka idu. Ja ih pozivam da ostanu u Srbiji, u našoj lepoj Srbiji. Vi ste sve izmislili, kada kažem Vi, ne mislim na vas direktno, nego na N1, Novu i sve ostale. Istrgli ste dve reči iz šest reči i napravili spin. Umoran sam od laži, umoran sam da moram da objašnjavam koliko izmišljate svakog dana - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading