PREDSEDNIK STAVIO TAČKU! Vučićeva jasna poruka o Nebojši Stefanoviću i Dijani Hrkalović!

Autor: Republika

Vesti

25.06.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da ne želi da se bavi spekulacijama kada je reč o slučaju "prisluškivanje", o čemu su Nebojša Stefanović i Dijana Hrkalović u petak govorili na razgovoru u SUK.

PREDSEDNIK STAVIO TAČKU! Vučićeva jasna poruka o Nebojši Stefanoviću i Dijani Hrkalović!

Foto: ST/N. PANČIĆ, V. Lukić, Tanjug/J.Ilić

Prethodnih dana se vodi medijski rat na relaciji Nebojša Stefanović - Dijana Hrkalović. Pljušte međusobne optužbe bivših saradnika u MUP, a glavna tema je prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nekadašnja državna sekretarka u MUP je iznela tvrdnje da je bivši ministar policije Nebojša Stefanović naredio prisluškivanje predsednika, pakovao aferu "Jovanjica" i lično štitio kriminalni klan Veljka Belivuka.

- Što se tiče optužbi oko prisluškivanja i svega drugog, ja verujem u institucije. Ja sam dobio te razgovore, znam da su me slušali. To je za mene užasna stvar. To je ugrožavalo bezbednost države, ali time neka se bave nadležne institucije - rekao je predsednik Srbije i dodao:

- Što se mene tiče, taj slučaj je završen, time neka se bave sudovi i tužilaštvo, a ja ću da se bavim stvarima koje su bitne za državu. Ja verujem u institucije ove države. Na institucijama je da rade svoj posao - istakao je Vučić.

Predsednik je još jednom podsetio na brojne laži koje su opozicioni mediji iznosili o njegovoj porodici, a jedna od njih je i da je Danilo menadžer napadača Juventusa Dušana Vlahovića.

- Javite mi kad Vlahović bude potpisivao novi ugovor, da znam koliko mi je sin zaradio. Samo se pitam dokle ćete više da lažete - poručio je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Oki

29.06.2022 13:24

Pa predsedniče jel takvom mesto u vladi.....nastavio tamo gde je tata stao......

Rokac

13.07.2022 14:54

Pod hinto roeravanje orekla imovine G.dina Stefanovića. Zašto do sada nije suspendovan sa funkcije Ministra odbrane.?????Rekoste "to je ugrožavalo bezbednost države".... to je skandal.....