OD NASMEJANE PLAVUŠE DO ZVEZDE INSTAGRAMA! Šok transformacije Dijane Hrkalović: DRASTIČNE PROMENE IMIDŽA! (FOTO)

Autor:

Hronika

24.06.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša državna sekretarka MUP Srbije Dijana Hrkalović, koja je svojim žestokim optužbama na račun nekadašnjeg ministra policije a sada ministra odbrane Nebojše Stefanovića uzdrmala političku scenu u Srbiji, u proteklih petnaestak godina prošla je kroz nekoliko drastičnih promena imidža.

OD NASMEJANE PLAVUŠE DO ZVEZDE INSTAGRAMA! Šok transformacije Dijane Hrkalović: DRASTIČNE PROMENE IMIDŽA! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Javnost u Srbiji nedavno je imala priliku da vidi snimak na kojem je Hrkalovićeva u društvu navijača, a na osnovu te fotografije danas bi je retko ko prepoznao.

Hrkalovićeva je tada, naime, negovala dizelaški stil, a plava izblajhana kosa sa naglašenom crnom šminkom samo dodatno potvrđuju tezu da Hrkalovićeva iz tog perioda ni najmanje ne liči na sebe.

Kada je postala državni sekretar u MUP Srbije, Hrkalovićeva je drastično i promenila imidž.

Republika

Foto: ATA Images

 

S obzirom na to da se našla na ozbiljnoj i odgovornoj poziciji, Hrkalovićeva je drastično promenila i manire, a prepoznatljivi osmeh zamenila je namrštenost, dok je njena garderoba iz tog perioda za brojen modne gurue postala "dosadna".

Dijana je tada bila zakopčana do grla, a šminka (ako ju je uopšte nosila) bila je jako jednostavna i prirodna.

U MUP-u ostaje do 30. maja 2019. godine, kada je razrešena funkcije i od tada je u "ilegali" sve do 2021.

Iz ilegale izlazi početkom godine kada je pukla priča o Velji Nevolji i njegovom kriminalnom klanu. Ona je tada otvorila i svoj Instagram nalog na kom je postavljala selfije, a jedan je privukao posebnu pažnju.

Dijana je otišla kod Adaktara da joj uradi nove obrve, a kako je on otkrio, sa njom je uvek dolazilo njeno obezbeđenje. On je snimio sam proces i hvalio Dijanu kako je lepa žena.

- Ko je to meni danas došao? Mislim da svi znate ko je Dijana Hrkalović. Moja društvena obaveza je da vam pokažem koliko je ona prelepa, s obzirom da, ako ste gledali naslovne strane, nije baš bilo tako - rekao je Adaktar.

- Zašto stalno onih 15 ljudi stoji ispred zgrade kad dođeš? Hoćeš jednom doći sama? - pitao ju je, dok je ona odgovorila sa osmehom.

Tu smo po prvi put mogli da vidimo da je Dijana uradila i nove zube, kao i da ne skida osmeh sa lica. Nije više poslovično namrštena, već nasmejana, kao na početku karijere.

Republika

Foto: printscreen

 

Opet je doterana, zategnuta, ispolirana, besprekornog tena.

Kada se u aprilu pojavila ispred suda mnogi su ostali zatečeni njenim izgledom. Ponovo je bila ozbiljna, u odelu sive boje, sa sve nanogicom. Osmeha tada nije bilo, ali je Dijana rešila da promeni frizuru, uvila je kosu i diskretno se našminkala.

Imala je nanogicu koju su joj stavili kada je puštena u kućni pritvor.

Na sva sledeća ročišta je uvek dolazila tip top skockana, a garderoba u kojoj se pojavljivala u Specijalnom sudu u Beogradu izgledala je skupo, iako nije bilo vedrih boja. Bordo, teget, sivo, i krem odelo je svima zapalo za oko, a pojavio se i osmeh na njenom licu.

Nosila je puštenu kosu, punđe, kao i blage lokne. Uvek je bila u ravnoj obući, a mogli su primetili i da je u top formi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading