ĐILAS ISPALIO JEREMIĆA: Sa Narodnom strankom nećemo sarađivati sigurno (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

16.06.2022

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sada opoziciju će morati da veže i nešto drugo osim mržnje prema Vučiću, ako je sudeći prema rečima lidera SSP.

ĐILAS ISPALIO JEREMIĆA: Sa Narodnom strankom nećemo sarađivati sigurno (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Prostora za saradnju opozicije čini se da ima malo, a na Đilasovoj "crnoj listi" osim Narodne stranke naći će se izgleda i mnogi drugi, koji su, kako navodi lider SSP, pokazali nekorektno ponašanje tokom ova dva meseca.

Skupilo se mnogo toga lideru SSP Draganu Đilasu, pa je rešio da otvori dušu u emisiji na N1, konačno potvrdivši ono što se dugo pričalo o njegovom "stranačkom partnerstvu" sa Vukom Jeremićem, koji je na čelu Narodne stranke - da je ono poput balona od sapunice.

Ujedinjeni isključivo pokušajima da zamene vladajuću partiju, ganjajući samo sopstvene interese, shvatili su da ne mogu zajedno, što je potvrdio Đilas, odjavivši Jeremića:

- Mi ćemo sarađivati sa svakim ko nam je programski blizak, posebno sa onima koji su danas ostali uz nas. Nećemo sarađivati sa Narodnom strankom sasvim sigurno, a nećemo verovatno ni sa još nekima koji su se u ova dva meseca ponašali na način koji smatramo nekorektnim.

Na pitanje novinarke da li time misli na kolaciju "Moramo", lider SSP je bio i više nego jasan.

- Dosta sam rekao, za ovu emisiju sasvim dovoljno.

A ćutao je dugo, kako kaže četiri godine, da bi konačno shvatio da ono što je do sada spajalo opoziciju više ne može biti jedina njena poveznica.

- Od izborne skupštine SSP, koja će biti u subotu, neće više biti i potreba i dovoljan uslov da sarađujete sa nama samo ako ste protiv Vučićevog režima. Biće potreban uslov, ali ne i dovoljan, od vašeg ponašanja gospodo, od vaših političkih govora, od vaših stavova, od vaših programa, zavisiće da li ćemo sarađivati sa vama ili ne - objasnio je Đilas.

Šta je pričao možete videti u videu ispod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading