OPOZICIJA IMA NOVOG LIDERA! Sve vrca od "genijalnih" ideja: Otkrivamo detalje tajnog plana za osvajanje poverenja naroda

Autor:

Vesti

16.06.2022

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đilas, Jeremić, Veselinović, Ćuta i Tadić uzdaju se da zima, minus i nepogode za njih odrade posao i dovedu ih na vlast.

OPOZICIJA IMA NOVOG LIDERA! Sve vrca od "genijalnih" ideja: Otkrivamo detalje tajnog plana za osvajanje poverenja naroda

Foto: Tanjug/estock/ST

Lideri srpske opozicije

Svako kome se slučajno omaklo da posumnja da je ovdašnja opozicija u potpunom rasulu, bezidejna, u deficitu s planovima za otimanje vlasti grdno se prevario. Opkladu bi izgubio jer naša opoziciona scena vrca od genijalnih rešenja za osvajanje poverenja naroda.

Spas vide u predstojećoj zimi, minus kad udari, sneg zaveje.

I, kako ekskluzivno saznajemo, trenutno su upregli svu političko-medijsku mašineriju kojom će da promovišu novog lidera i daju mu punu podršku.

Pošto se nisu pokazali lideri SSP Dragan Đilas, NS Vuk Jeremić, NDB Dobrica Veselinović, vođa ekologa Aleksandar Jovanović Ćuta, SDS Boris Tadić, rešeno je da budući šef opozicije, kako se hvale u svojim krugovima, glavom i bradom bude Sneško Belić. Ideja je da im dotični gospodin, uz svesrdnu pomoć zimskih nepogoda, odradi politički posao.

Kako?

Republika

Foto: Printscreen/N1

Aleksandar Vučić

 

Otkriveni su detalji (ne)namerno na televiziji N1, koja posluje u okviru "Junajted medije" Dragana Šolaka, a gde je pokrenuta debata o tome da li je predstojeća teška zima idealna prilika da se uruši vlast da bi opozicija (ničim izazvana) mogla da izdominira.

- Kome može da raste rejting u narednom periodu, da li vlasti, koju čeka ekonomska i energetska kriza, teška zima... ili opoziciji, koja to može da iskoristi - pokrenula je pitanje u svojoj emisiji voditeljka Nataša Miljković.

 

 

LEŠINARENJE

Identična matrica lešinarenja, prema mišljenju poslanice i članice Predsedništva SNS Sandre Božić, viđena je i za vreme korone - ako bi moglo da pomre što više ljudi, da ne bude vakcina i da zdravstveni sistem potpuno otkaže.

- Tada su računali da mogu da izazovu haos i dođu preko ulice na vlast. Identična je situacija i sada, pa bi najviše voleli da postanemo zemlja gladi, kao 2008, kad nisu bili sposobni da se nose s krizom, a sada bi da drže lekcije predsedniku Aleksandru Vučiću, s kojim Srbija nije poklekla ni za vreme poplava 2014, migrantske krize, koronakrize i ove poslednje, svetske energetske krize. Ukratko - što je Srbiji gore, oni računaju da će im to doneti koji politički bod više - priča ona za Srpski telegraf.

I DEDA MRAZ U IGRI

Što se tiče rejtinga i želje o dolasku na vlast, ne brine se mnogo.

- Oni imaju svog Deda Mraza u inostranstvu i gotovo svake godine proširuju spisak želja, a Nova godina je pravo vreme za poklone. Međutim, moraćemo da ih razočaramo, Srbija će imati dovoljno energenata i hrane da bezbrižno prezimi. Alternativa koju oni mogu da ponude građanima jeste smrzavanje u znak solidarnosti, što je skoro predložio Ponošev saradnik i prva uzdanica Teodorović. Mi ćemo građanima obezbediti sigurnost, dovoljno energenata i hrane - kaže Božićeva i zaključuje:

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Aleksandar Vučić

 

- Verujem da će im Aleksandar Vučić mudrom i odgovornom politikom srušiti Sneška, kao i uvek!

Zimski profiteri

Predrag Azdejković, menadžer u kulturi, pozorišni i filmski producent i LGBT aktivista, kaže da ekonomska kriza drma planetu, te da Srbija u globalnim nedaćama nije izuzetak, u čemu opozicija vidi šansu.

- Kad su teška vremena ratova, kriza... pojave se oni koji bi da profitiraju na muci. Zovemo ih ratni profiteri. A ovi naši opozicionari su nova kategorija - oni su krizni ili zimski profiteri. Ali neće oni vlast jer to je odgovornost, šta bi oni s tim?! Oni bi, kao zimni profiteri, da sede u toplom, ne rade ništa, a imaju parica i se*u po celi dan šta ne valja. Bez ponude bilo kakvog rešenja. Njima takvima ni Deda Mraz ni Sneško Belić pomoći ne mogu - tvrdi on za Srpski telegraf. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Djole

16.06.2022 08:40

Pošto su bez ideje neka samo žive u snovima,narod ih neće pa neće.

Penzioner

16.06.2022 09:21

Djiki radio sve na štetu opozicije. Kao da ga vlast plaća.

Pera

16.06.2022 10:41

Sve moj do moga

Tami

16.06.2022 11:00

Opozicija je rasulo, jednom recju.