PONEKAD SE OSEĆAM KAO MAGARAC: Đilsove reči na tajkunskoj televiziji ostavile voditeljku u čudu! (VIDEO)

Autor: Republika

Vesti

16.06.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gostovanju na N1 lider SSP po starom oprobanom receptu samo govorio o sebi i svojim postupcima, kukajući na tretman u javnosti u kom je "dehumanizovan i satanizovan", priznavši da je vredelo što ga je ostatak opozicije zamrzeo, zarad njegovih ličnih interesa.

PONEKAD SE OSEĆAM KAO MAGARAC: Đilsove reči na tajkunskoj televiziji ostavile voditeljku u čudu! (VIDEO)

Foto: ST/V.Lukić

Začudilo je kad je lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je za N1 da se ponekad oseća kao magarac, ali je onda tu životinju stavio na pijedestal, karakterišući je kao pametnu i tvrdoglavu, pa je ova njegova izjava dobila drugačiji smisao.

Tako da ako ste mislili da je Đilas konačno počeo sa samokritikom, prevarili ste, ovaj razgovor u emisiji na N1 televiziji bio je kao i svako drugo medijsko obraćanje lidera SSP - ja, ja, još malo ja, opet ja i samo ja. Pa mu je za rukom pošlo ono što bi moglo retko kome, da sebe nazove magarcem - ali pametnim magarcem, koji se najviše žrtvuje za svoju politiku.

Osvrnuo se Đilas u svojim izjavama i na česte prozivke i insinuacije pojedinih istaknutih članova opozicije da je Vučićev "trojanski konj", ali u svom stilu - žrtvenog jagnjeta.

Foto: Tanjug/AP, ST/P.Divac

Ilustracija

- Ja se ne osećam kao trojanski konj, ali se ponekad osećam kao magarac, kada vidim šta sam sve uradio i šta smo žrtvovali, da bi sada o nama tako govorili. Mogu da kažem i da je magarac tvroglava životinja, i pametna, može mnogo da nauči. Ja sam mnogo naučio i videćete kako izgleda ta nauka koju smo stekao - poručio je Đilas.

 

 

Na pitanje da li zarad razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem vredelo narušiti odnose u opoziciji potvrdio je da je tako, prozvavši svoje nekadašnje "sapatnike" iz opozicionog bloka neiskrenima:

- Apsolutno je vredelo, jer ako dođemo do novih izbora i ako na taj način doprinesem da se zaštiti volja mojih sugrađana u Beogradu. Mislim da su ti odnosi bili neiskreni sa mnogih strana i pre ovoga, ovo je iskorišćeno samo kao povod.

U kritikama prema Vučiću, ovaj put bio je blaži, ali je zato sebe istakao kao žrtvu, koja je prošla pakao.

 

 

- Ja sam čovek najnapadaniji u javnosti, koji je prošao pakao, i ja mislim da je krajnje vreme da pokušamo da vratimo ovu zemlju u normalu, da se prestane sa takvim načinom komunikacije, da pokušamo da pred ljude u zemlji izađemo sa idejama, kako ćemo da rešimo krizu, kako ćemo se grejati - rekao je lider SSP, i dodao:

I ako neko treba da povuče prvi potez, ja sam smatrao da je to moja obaveza kao čoveka koji je najviše satanizovan, dehumanizovan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Magarac

16.06.2022 22:18

A pink nine tajkunska TV