OPOZICIJA PRIZNALA! Gasni aranžman je dobar, i stručnjaci kažu! Nećemo da se smrzavamo zimi! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.06.2022

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugovorio je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom povoljnu cenu gasa za našu zemlju.

OPOZICIJA PRIZNALA! Gasni aranžman je dobar, i stručnjaci kažu! Nećemo da se smrzavamo zimi! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/LaziDetektor

Značaj toga uvidela je i potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić koja je u gostovanju na N1 otvoreno hvalila veliki Vučićev uspeh.

- Što se tiče ekonomskih stvari, mislim da je ovaj gasni aranžman koji je napravljen jako dobar i to kažu stručnjaci, ja se ne razumem, ali im verujem - rekla je Rašković Ivić.

 

 

- Govore svi o tome da je taj aranžman dobar. Prema tome, ne treba da se smrzavamo zimi! - zaključila je. 

Podsetimo, predsednici dve zemlje telefonski se sastali 29. maja i tom prilikom su dogovorili povoljnu cenu gasa za Srbiju i ugovor koji će važiti naredne tri godine.

- Ono što mogu da kažem je da smo glavne elemente ugovorili koju su povoljni po Srbiji. Dogovorili smo da ćemo potpisati ugovor, na tri godine, što mislim da odogovara srpskoj strani i platforma koju koristimo ostaće ista. Cena će biti veoma povoljna za našu zemlju – rekao je Vučić nakon razgovora sa Putinom.

Premijerka Ana Brnabić je istog dana iznela detalje ovog ugovora nagoveštavajući da će Srbija dobijati gas od Rusije po 10 puta nižoj ceni nego što ga dobijaju evropske zemlje. 

Mnogi stručnjaci oglasili su se nakon ovog podviga predsednika i potvrdili su da smo uspeli da dobijemo sjajan ugovor i time obezbedimo da tokom sledeće i narednih zima budemo spokojni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Milos

02.06.2022 11:14

Naravno da je dobar vreme je i opozicija da prizna da sve sto Vucic radi radi dobro i najbolje za svoju zemlju i gradjane.

Teodora

02.06.2022 11:16

Opozicija nista od ovoga ne bi uradila i ko zna kako bi smo docekali i preziveli predstojecu zimu.

Milos

02.06.2022 11:17

Ljudi iz opozicije brinu samo o sebi ,a predsednik o svima nama.

Mirjana

02.06.2022 11:39

Cena gasa je mnogo povoljnija za nasu zemlju zahvaljujuci predsedniku i to svima je jasno.