Apostolovski poručuje: VUČIĆ ŽIVI ZA POLITIKU! Ume da predvidi razvoj događaja u svetu i kod nas! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2022

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Aleksandar Apostolovski i premijerka Srbije Ana Brnabić gostovali su na Pink televiziji, gde je jedna od tema bio razgovor Vladimira Putina i Aleksandra Vučića.

Apostolovski poručuje: VUČIĆ ŽIVI ZA POLITIKU! Ume da predvidi razvoj događaja u svetu i kod nas! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Novo jutro

Novinar Aleksandar Apostolovski i premijerka Srbije Ana Brnabić govorili su u emisiji na televiziji Pink o aktuelnim političkim temama.

Kada je reč o razgovoru predsednika Rusije Vladimira Putina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Apostolovski je posebno istakao preduzimljivost Vučića, koji konstantno uspeva da balansira, kako bi Srbija bila država na vodećem mestu u regionu i kako bi minimalno osetila posledice rata u Ukrajini, zbog koga je ceo svet u kolapsu.

Foto: Printskrin

Ana Brnabić

- Ja sam u tim suptilnim diplomatskim prepucavanjima naslutio da će Vučić napraviti dobar posao, više nego dobar posao. Razgovor Putina i Vučića je deo globalne politike i politike na Zapadnom Balkanu - rekao je Apostolovski.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je dodala kako i Šolc i Makron više sa Rusijom ne pregovaraju samo oko energenata i gasa, već i oko hrane.

 

 

- I oni će se uskoro baviti sličnim aktivnostima, to je njihov zadatak - dodao je on.

Novinar je istakao kako predsednik ima pronicljive sposobnosti, te da može da predvidi razvoj događaja u svetu i kod nas.

- Dokaz za to je Korona. Zahvaljujući politici koju vodi, mi smo bili prvi na kontinentu koji su dobili vakcine - zaključuje Apostolovski. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading