Srbija će gas plaćati 10 puta manje nego zapadne zemlje! Ana Brnabić progovorila o najnovijem Vučićevom uspehu!

Autor:

Vesti

29.05.2022

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić, premijerka Vade Srbije, gost je u večerašnjoj emisiji Hit Tvit.

Srbija će gas plaćati 10 puta manje nego zapadne zemlje! Ana Brnabić progovorila o najnovijem Vučićevom uspehu!

Foto: prinskrin

Komentarišući razgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina, premijerka je rekla da će naša država gas plaćati 10 puta manje nego zapadne zemlje.  

Ona je rekla da se predsednik borio za ono što je danas bio rezultat razgovora dvojice lidera. Brojne kritike i laži, kako kaže, su sramotne.

- Ne možemo svakodnevno da odgovaramo na laži! Pričali su da Putin neće da razgovara sa Vučićem, da će svaki naredni gasni aranžman biti mesec za mesec, a vidimo danas i skandaloznu izjavu Dušana Janjića koja pokazuje svu njihovu frustraciju - kaže Ana Brnabić i dodaje:

Republika

Foto: prinskrin

Ana Brnabić

 

- Vidite koji je to nivo nervoze, histerije i frustracije! Janjić i njegov portal praktično su za Srbiju rekli da je narkomanska, jer Vučić nije pregovarao za sebe.

Ova frustracija izazvana je uspehom predsednika, kaže premijerka.

Ističe da Vučiću u ovome niko nije mogao da pomogne, a da je ovo bila njegova politika koju je gradio godinama.

Oono što svakodnevno vidimo u njegovim aktivnostima, kaže premijerka, jeste domaćinsko vođenje države.

- Brine o svemu i priprema se za svaku potencijalnu krizu. Stvarno nismo imali, ne takvog predsednika, već ni takvog političara. To čista srca mogu da kažem posle današnjeg razgovora sa Putinom. A oni koji se sprdaju zbog njegovog ličnog obilaska robnih rezervi, on je prosto takav čovek, on sve sam mora da vidi i da ima informacije. Tako je radio i kao predsednik vlade. Zvali su ga premijerom za školske toalete, a kada je počeo da menja škole, počeo je da menja svaki segment države. Mogu da se smeju i sprdaju, ali nestašica nemamo - kaže premijerka.

Ističe da prosečne plate, uprkos inflasciji, rastu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading