VEČITIMA STOTINE MILIONA EVRA: U jeku finalnog HAOSA, država rešila sve da OBELODANI - koliko je novca dobila Zvezda, a koliko Partizan?

Autor:

Sport

02.06.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne stišava se bura u završnici regionalnog takmičenja.

VEČITIMA STOTINE MILIONA EVRA: U jeku finalnog HAOSA, država rešila sve da OBELODANI - koliko je novca dobila Zvezda, a koliko Partizan?

Foto: Starsport

Detalj sa Večitog derbija

U jeku dramatične finalne serije ABA lige pokrenuta je polemika među Delijama i Grobarima kome država više pomaže, Zvezdi ili Partizanu?

Portal "Informer" otkriva da će o finansijama Večitih detaljan izveštaj u javnost izneti ministar finansija Siniša Mali. On će se medijima obratiti u utorak sa preciznim podacima, a pomenuti izvor navodi da je reč o stotinama miliona evra, koliko su fudbalski i košarkaški klubovi prihodovali u poslednjoj deceniji.

Republika

Foto: printskrin

Mali u utorak izlazi u javnost sa tačnim podacima o finansijama Večitih

U tu sumu je uključen novac iz državnog budžetam od javnih preduzeća, ali i fondova.

Tenzije između crveno i crno-belih podgrejane su u finišu takmičenja na Jadranu, branilac prstena ima prednost od 2:1 u seriji, a meč broj četiri zakazan je za petak od 18 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading