DUŠKO VUJOŠEVIĆ RASKRINKAO TAJKUNA: Đilas je vlasnik N1, borio se da ostanemo ispod cenzusa!

Autor:

Vesti

14.06.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški trener Duško Vujošević i kandidat za gradonačelnika Beograda Duško Vujošević raskrinkao je vođu opoziciji Dragana Đilasa.

DUŠKO VUJOŠEVIĆ RASKRINKAO TAJKUNA: Đilas je vlasnik N1, borio se da ostanemo ispod cenzusa!

Foto: printscreen

Iako cela Srbija zna da Dragan Đilas pod svojom kontrolom drži medije poput N1, Danasa i Nove, lider opozicije to uporno negira.

Sada je, međutim i Vujošević, koji je bio nosilac liste "Ajmo ljudi" na beogradskim izborima, naveo da je Đilas vlasnik N1.

Uz to, Vujošević je optužio Đilasa da je opstruirao prolazak njegove liste u gradski parlament.

- Ne treba da se preuveličava uloga te liste u Beogradu, međutim, oni su u određenom momentu bili ta prevaga na vagi ko dobija, da li “opozicija” ili Vučićeva SNS sa svojim koalicionim partnerima. Normalno je da su se oni, to je teško dokazati, borili na svaki način da mi ne pređemo cenzus. Ono što je interesantno je da su se tokom izbora za tu situaciju borile i opozicione stranke, pre svega koalicija oko Đilasa - kazao je on.

Na pitanje voditeljke N1: “Zar nije baš on (Đilas) pozivao ljude da glasaju za vas”, Vujošević je odgovorio:

- Nije on pozivao, iako je u delu vlasništva N1.

Voditeljka je potom izjavila da to nije tačno, a Vujošević je insistirao da jeste.

Vujošević je potom upitao: “A ko je vaš vlasnik?”, na šta je voditeljka odgovorila “investicioni fond, ali u tom fondu gospodina Đilasa nema”.

- A što je Dajrekt mediju prodao fiktivno za 10.000 evra? - upitao je on.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video snimku.

 

Kritika opozicije

Vujošević je imao i reči kritike na račun opozicije i intelektualaca, a za mnoge od njih je ocenio da su imali ulogu voajera.

- Opocija nije bila ujedinjena! Najviše zameram opoziciji ali i intelektualcima koji su stajali sa strane poput rašomonca (voajera)! Analitičari su hvalili onoga ko je platio njihova netačna istraživanja - naveo je između ostalog Vujošević.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading