Dok se Vučić muči da balansira između Istoka i Zapada ZORANA NAPADA PUTINA! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.06.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju, koja pokazuje da ona sabotira politiku balansiranja koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Dok se Vučić muči da balansira između Istoka i Zapada ZORANA NAPADA PUTINA! (FOTO)

Foto: Tanjug/Z. PETROVIĆ

Zorana Mihajlović, ministarka rudarstva i energetike, na društvenoj mreži Instagram objavila je fotografiju na kojoj se nalazi knjiga "Pobediti Zlo", čija je glavna tematika kompromitovanje predsednika Rusije Vladimira Putina

Uz fotografiju stavila je i opis: 

- Posle napornog dana opuštanje uz knjige i cveće - napisala je ministarka u opisu ispod fotografije. 

Foto: Instagram/printscreen

Instagram objava Zorane Mihajlović

Kao što se vidi na priloženom, na stolu ministarkinog stola "za opuštanje" nalazi se kniga "Pobediti zlo", koju je napisao Bill Browder. Glavna tema knjige bavi se kompromitujućim pričama vezanim za predsednika Rusije Vladimira Putina. 

Ovakvom objavom, Mihajlovićeva direktno stavlja sav trud i rad predsednika Aleksandra Vučića da balansira između Istoka i Zapada, kako bi sačuvao srpske nacionalne interese. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
nesa151

11.06.2022 20:24

ZORANA MIHAJLOVIC!NIJE RODJENA U SRBIJI ONA JE BOSNA FILM DODJOS! KOLIKO I KAD BUDE NOVA VLADA NIKO NECE U NJOJ BITI KO NIJE RODJEN U SRBIJI.Gospo matori ste i neugledni ali nemate pravo da u MOJE IME i ime moje porodice vi ocenjujete predsednika PRAVOSLAVNE DRZAVE RUSIJE.Koje vere ste vi kad NAROD SRBIJE JASNO KAZE MI SMO ZA RUSE. Umirite se inace ,,,,,,,

Odgovori 14 1
Pera

12.06.2022 16:58

Kako to ministarka nije već davno smenjena i kako to da joj nije onemogućena svaka vrsta komunikacije. Neprijatelj svoje zemlje. Gržić jedobro rekao: dok je ona na vlasti od proizvodjnje uglja nema ništa.