SELEKTOR U NEBRANOM GROŽĐU! Neočekivanja NEVOLJA pred susret Srbije i Slovenije!

Autor:

Sport

11.06.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Dragan Stojković saopštio loše vesti!

SELEKTOR U NEBRANOM GROŽĐU! Neočekivanja NEVOLJA pred susret Srbije i Slovenije!

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije

Dragan Stojković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije izneo je očekivanja pred utakmicu sa Slovenijom na stadionu "Stožice" u Ljubljani u četvrtom kolu B Lige nacija.

- Uvek smo bili optimisti i verovali smo u sebe. Verujemo da i u nedelju možemo do pobede. Slovenci igraju kod kuće i biće maksimalno motivisani. Analizirajući njihove igre i igrački kadar, znamo da su Blažič i Stojanović, da se Zajc vraća i da igraju sa četvoricom u poslednjoj liniji. ali to nas previše ne zanima, gledamo sebe i forsiramo svoj stil igre. Agresivnost mora da postoji, ne sme da se šeta po terenu, mora da se da poslednji atom snage da bi se stiglo do nova tri boda. Raspoloženje od prvog dana je na visokom nivou, ništa se nije promenilo i nema razloga da se menja ni posle utakmice sa Slovenijom - rekao je strateg našeg nacionalnog tima.

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković

"Orlovi" će protiv "zmajčeka" biti lišeni pomoći dva fudbalera zbog povreda.

- Nastasić i Mašović nisu u kombinaciji za tim, svi drugi su na raspolaganju. Umor je najveći problem, činimo sve da igrače maksimalno rasteretimo i odmorimo. Videćemo u toku nedelje kako se osećaju, od njihovog fizičkog stanja zavisiće i startna postava za duel na stadionu Stožice - zaključio je Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading