Iz Moskve u podne! Lavrov se sutra obraća javnosti!

Autor:

Vesti

05.06.2022

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov obratiće se sutra javnosti na konferenciji za novinare.

Iz Moskve u podne! Lavrov se sutra obraća javnosti!

Foto: printscreen

Lavrov će medijima obratiti u 12 časova iz Moskve, prenose Novosti.

Ranije smo pisali o tome da je dolazak visokog gosta iz Moskve pod velikim znakom pitanja, jer su prelet njegovom avionu zabranile Crna Gora, Severna Makedonija i Bugarska.

Podsećamo, ranije danas, premijerka Ana Brnabić rekla je da je situacija u vezi sa posetom Lavrova izuzetno komplikovana.

Predsednik Vučić je pre dva dana, govoreći o poseti Sergeja Lavrova Srbiji, rekao da je ona planirana, da je ustanovljeno kako bi trebalo da izgleda, ali je naglasio da oko te posete ima nekih "drugih problema", te da će u roku od dva dana obavestiti javnost o tome. 

On je za sutra u 10 sati zakazao i sastanak u zgradi Predsedništva sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, kao i obraćanje javnosti u Dnevniku RTS-a u 19.30.

Večeras su svetske agencije prenele da su iz Rusije poručili da je izvesno da Lavrov neće doći, jer "nisu ovladali sposobnošću teleportacije", aludirajući na zabranu ulaska u vazdušne prostore nama susednih država.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading