DEMANTI NA TEKST "TENZIJE U NOVOM PAZARU SE NE SMIRUJU: Zbog Elme počele podele i u SPP"

Autor:

Vesti

18.05.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom teksta koji je objavljen na portalu Republika, "Ženska mreža Stranke pravde i pomirenja" poslala je demanti koji prenosimo u celosti

DEMANTI NA TEKST "TENZIJE U NOVOM PAZARU SE NE SMIRUJU: Zbog Elme počele podele i u SPP"

Foto: youtube.com/Univerzitet u Novom Pazaru

Ženska mreža Stranke pravde i pomirenja oštro demantira pisanje medija o raskolu i sukobu unutar ovog organa. Ženska mreža čini najvitalniji dio ove stranke i dala je značajan doprinos postignutom rezultatu na proteklim izborima, 4.aprila.

Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavio se lažni nalog sa ciljem da diskredituje članice naše mreže, predstavnike i rukovodstvo ove stranke.


Ženska mreža SPP-a svoje aktivnosti zvanično predstavlja putem naloga na društvenoj mreži Facebook, dok je instagram nalog hakovan. U narednom periodu će biti predstavljen novi instagram nalog ženske mreže.


Koordinaciono tijelo koje se po odluci Predsjedništva stranke od 22.aprila 2022.godine nalazi na čelu Ženske mreže SPP-a poziva medije da se okane senzacionalističkih objava, da se drže kodeksa, profesionalnih i etičkih standarda o izvještavanju, i da za sve informacije kada je u pitanju rad Stranke pravde i pomirenja kontaktiraju centralu ili organe ove stranke.


Koordinator Ženske mreže Stranke pravde i pomirenja
Dr. Misala Pramenković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading