VUČIĆ ZABRINUO SRBIJU! Predsednik ukazao na problem sa desnim okom, IPAK JEDAN DOGAĐAJ NIJE MOGAO DA PROPUSTI!

Autor: Republika

Vesti

28.04.2022

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da ima problema sa desnim okom, ali uprkos tome nije propustio bitan sastanak sa predstavnicima kompanije Stelantis.

VUČIĆ ZABRINUO SRBIJU! Predsednik ukazao na problem sa desnim okom, IPAK JEDAN DOGAĐAJ NIJE MOGAO DA PROPUSTI!

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Na tom sastanku je objavljeno da će se u Srbiji proizvoditi električni automobili, a predsednik je odgovarajući na pitanja novinara u jednom momentu otkrio da ima problema sa desnim okom.

- Ja ću kratko, nisam mogao da propustim ovako bitan sastanak, ali kao što vidite imam problema sa desnim okom. Nadam se da ću uspeti bar deo tih problema da rešim. Sutra ili prekosutra obratiću se javnosti, ali verovatnije sutra jer prekosutra imamo veliki događaj u Batajnici - istakao je predsednik Vučić.

Na fotografijama sa konferencije se vidi da je predsednikovo desno oko crveno.

Republika

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Predsednik Vučić ima problem s desnim okom

Podsetimo, prethodno je potpisan veoma važan ugovor, koji će doneti neverovatne stvari našoj zemlji.

Mi danas počinjemo potpuno novu eru u investicijama u Srbiju, i u našem ponašanju u budućnosti. Mi smo danas potpisali dogovor o finansiranju električnog automobila koji će se proizvoditi u Kragujevcu. Već od početka 2024. idemo sa proizvodnjom novog modela koji će biti proizvođen u više fabrika. To je neverovatna prilika za Srbiju, da ima tako renomiranog proizvođača - rekao je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dr

28.04.2022 09:24

Slaže a ni ne trepne.

avavspc

28.04.2022 09:32

E zabole me za njegovo desno oko. !!1 Pa zar to mora narod da zna. Još jedan dokaz njegove egocentričnosti, i "ja pa ja". !!! To su BRE lične, intimne stvari koje nemaju veze sa politikom. !!!!!

Odgovori 12 16
Duška

28.04.2022 11:09

@avavspc - Kakva budala....predsednik odlučuje o našim glavama,pa naravno je važno njegovo zdravlje

Odgovori 12 9
Njanja

28.04.2022 10:51

Predsednik Vučić uvek podeli informacije sa građanima čak i o svojim zdravstvenim problemima on je čovek koji će našu zemlju odvesti ka boljoj budućnosti.

Odgovori 18 13