ŠIZOFRENIJA U REŽIJI DANASA! Prvo pisali da Vučić uvodi sankcije Rusiji, a sada ga napadaju jer to neće uraditi!

Autor: Republika

Vesti

22.04.2022

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niskotiražni tabloid Danas nastavlja da "briljira", a naravno da im je tema predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ŠIZOFRENIJA U REŽIJI DANASA! Prvo pisali da Vučić uvodi sankcije Rusiji, a sada ga napadaju jer to neće uraditi!

Foto: Tanjug/S. Radovanović;Printscreen

List koji se predstavlja kao "elitni", a zapravo je opozicioni megafon pod patronatom medijskog tajkuna Dragana Šolaka, pokazao je "doslednost".

Ovaj niskotiražni tabloid je u dva dana plasirao dve potpuno suprotne naslovne strane, ali ono što je bitno gazdama je pljuvanje po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Danas je u četvrtak na naslovnu stranu plasirao naslov "SNS priprema narod za sankcije Rusiji", želeći da na taj način uruši poverenje koje lider naprednjaka ima u narodu.

Međutim, pošto je predsednik juče za Fajnenšl tajms rekao da Srbija neće uvesti sankcije Rusiji, Danas je okrenuo ćurak i otišao u potpunu suprotnost, ali naravno, nastavljajući da naprada predsednika.

Ovaj list, čiji je tiraž na nivou statističke greške, prvobitno je najavio da će Vučić uvesti sankcije Rusiji, a već sutradan je na naslovnoj strani stajalo "Vučiću jedino bitan rejtnig u Srbiji".

Jasno je da je jedina konstanta u pisanju Danasa udaranje po predsedniku Vučiću, čak i po cenu potpune žizofrenije i toga što bukvalno sami sebi uskaču u usta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading