Još ni traga ni glasa od MARIJANE SEIFERT! Policija pretresa područje oko reke SAVE, a evo i gde su nađene stvari nestale pobednice "VELIKOG BRATA"!

Autor:

Svet

28.04.2022

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug prijavio nestanak.

Još ni traga ni glasa od MARIJANE SEIFERT! Policija pretresa područje oko reke SAVE, a evo i gde su nađene stvari nestale pobednice "VELIKOG BRATA"!

Foto: printscreen/youtube.com

Marijana Seifert

Zagrebačka policija i dalje traži Marijanu Seifert (37), bivšu učesnicu Velikog brata iz 2011. godine, koja je nestala u utorak oko ponoći.

Prema nezvaničnim informacijama, juče je tokom dana deo njenih stvari pronađen nekoliko stotina metara od njenog doma, te se u sredu pretraživao detaljno ceo kvart kao i područje reke Save od Mosta mladosti.

Jedna od prijateljica nestale je u poptunom šoku jutros istakla da ne može da veruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan - priča prijateljica i dodaje:

- Zvučala mi je setno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne seda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer niti jedan problem nije nerešiv - rekla je Marijanina drugarica.

Njen suprug Karlo rekao je da je on prijavio nestanak i da ne može govoriti o okolnostima jer ih ne zna, dok je Marijanina sestra rekla da su joj se odsekle noge kad je čula vest.

Poslednji put je suprugu video juče oko ponoći, kad su krenuli na spavanje, a kad se probudio, nije je bilo. Kako je rekao, nije bilo naznaka da će se nešto slično desiti.

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto verujem u to. Da barem znam gde je... Niko srećniji od mene neće biti ako dođe kući. Nestala je tokom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi mogla da se udalji iz kuće - kazao je Karlo koji je sam prijavio nestanak policiji.

Marijanin mobilni i svi njeni dokumenti su u policiji.

- Kako je policija došla do mobilnog telefona i dokumenata, nije na meni da vam kažem - zaključio je Karlo za hrvatske medije.

Podsetimo, zagrebačka policija traga za bivšom učesnicom "Velikog brata", Marijanom Seifert, čiji nestanak je prijavio muž.

Policija je objavila fotografiju Marijane Seifert kao i šta je nosila na sebi kad je zadnji put viđena.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading