UHAPŠEN NEKADAŠNJI GLUMAC KOJI JE PRETIO PREDSEDNIKU VUČIĆU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Uhvaćen je kod Nemanjine, automobil prevezen kod OUP Savski Venac.

Autor:

Hronika

18.04.2022

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na uglu Nemanjine i Resavske policija je uhapsila čoveka koji je putem društvenih mreža pretio predsedniku Aleksandru Vučiću.

UHAPŠEN NEKADAŠNJI GLUMAC KOJI JE PRETIO PREDSEDNIKU VUČIĆU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Uhvaćen je kod Nemanjine, automobil prevezen kod OUP Savski Venac.

Foto: Privatna arhiva

Njegov automobil je pokupljen i trenutno dizalica stoji u Savskoj ulici ispred Uprave za upravne poslove Savski Venac i čeka instrukcije gde da vozi dalje automobil.

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Beograđaninu N.S. koji je predsedniku Republike Srbije uputio pretnje smrću na društvenoj mreži Instagram.

Pritvor mu je odredio sudija za prethodni postupak na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu.

N.S. je tokom vikenda saslušan u tužilaštvu, gde je priznao izvršenje krivičnog dela, braneći se da nije koristio propisanu terapiju.

Tereti se za krivično delo ugrožavanje sigurnosti predsednika Republike.

On se predstavlja kao bivši glumac amater i tekstopisac. Objavio je na Instagramu video u kome poziva na smrt predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading